interiorguide.nl logo
Search
8 x interieurvriendelijke vaderdagcadeaus

8 x interieurvriendelijke vaderdagcadeaus

Inhoudsopgave

Komende zondag is het Vaderdag. Weet jij al wat je voor hem gaat halen of ben je – net als velen met jou – ten einde raad wat het dit jaar weer moet worden? Omdat vaders meestal ook niet weten te zeggen wat ze graag zouden willen hebben, vind je in dit artikel tien interieurideeën voor vaderdagcadeaus.

1. Zijn eigen relaxfauteuil

Kan jouw vader wel een fijne eigen plek gebruiken waarop hij bij kan komen van de dag? Dan is deze Dutchbone Bar Fauteuil wat voor hem. Stoere looks worden bij deze fauteuil gecombineerd met een heerlijk zitcomfort. Om in tv te kijken, om in te lezen of om gewoon in te hangen.

2. Minimalistische bureaulamp zonder poespas

Heeft jouw vader een kantoorbaan met thuiswerkplek? Geef hem dan een mooie bureaulamp cadeau. De Lexon Yari LED Bureaulamp met USB is minimalistisch en heeft daardoor niet veel poespas – precies waar mannen van houden.

3. Zijn eigen barbecue/bartafel

Is jouw vader barbecuefan en is dit altijd zijn werk? Dan is de Barbecook Edson het cadeau voor hem. Wanneer hij klaar is met grillen, legt hij de afdekplaat erop en heeft hij een heuse bartafel.

4. Bescherming voor zijn iPad

Zie je jouw vader altijd op de iPad, maar kan hij nog wel een nieuwe hoes gebruiken? De Lexon Beschermhoes voor iPad is compact en met een strak design – precies goed voor mannen die niet van frutsels houden.

5. Een toekomst vol rijke koffie

Kan koffie voor jouw vader niet puur en sterk genoeg zijn? De Hario TCA-3 Koffie Sifon 0,3 L is een slow koffiezetapparaat, die voor een rijke koffiesmaak zorgt. Met het uiterlijk van dit koffiezetapparaat zorgt hij meteen voor een blikvanger in de keuken.

6. Wellness in de badkamer

Kan jouw vader wel wat ontspanning gebruiken? Zorg dan voor een wellnesservaring met een fijne badhanddoek om zich na het douchen mee af te drogen, zoals het dikke Zone Denmark Classic Badlaken.

7. Handige opberger voor handige Harry’s

Is jouw vader altijd in de weer met gereedschappen en liggen die momenteel overal en nergens? Misschien kun je hem dan blij maken met niet een simpele gereedschapskoffer, maar een complete gereedschapswagen als de Stanley MobileWorkCenter Gereedschapswagen.

8. Nooit meer een lege telefoon

Is je vader veel weg en loopt hij altijd tegen het probleem aan van een lege telefoonbatterij? De Lexon Fine Powerbank is super handig én stijlvol. Hij staat dus ook gewoon mooi in het interieur.

Acht compleet verschillende vaderdagcadeaus – voor iedere soort vader iets. Dit jaar hoef je met Vaderdag in ieder geval niet met een ondoordacht cadeau te verschijnen. Handig, toch?