Adverteren

InteriorGuide.nl is een online woonmagazine dat dagelijks bezocht wordt door honderden mensen die op zoek zijn naar wooninspiratie en leuke woonideeën voor hun interieur. In hun zoektocht raken ze niet alleen graag geïnspireerd door de interieurtips die wij hen geven, maar het blijkt dat ze ook graag doorgelinkt worden naar online woonwinkels waar ze de meubels en woonaccessoires uit onze artikelen kunnen vinden. Wilt u hier graag van profiteren door met uw woonwinkel of webshop in ons online woonmagazine te adverteren? Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden. Hieronder zullen we kort toelichten op welke manieren u op InteriorGuide.nl kunt adverteren.

Advertentiemogelijkheden

In beginsel kunt u op drie manieren in ons online woonmagazine adverteren: met een advertorial, een banner en/of shopvermelding.

  • Advertorial: allereerst is het mogelijk om een advertorial door ons te laten schrijven. Hierin kunnen we op een inspirerende manier uw producten dan wel winkel onder de aandacht brengen. De tekst zal geschreven worden door een ervaren copywriter.
  • Banner: in ons online woonmagazine maken we bij ieder artikel gebruik van een sidebar. U kunt een banner aanleveren die hier voor een bepaalde periode in wordt gezet. De breedte en hoogte van een banner mogen maximaal 250 pixels zijn.
  • Shopvermelding: op InteriorGuide.nl is een speciale sectie aanwezig met leuke webshops. Mits uw shop ertussen past, behoort een shopvermelding in dit overzicht ook tot de mogelijkheden.

Op InteriorGuide.nl adverteren: de stappen

Wilt u graag gebruik maken van onze mogelijkheden om op InteriorGuide.nl te adverteren, dan kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. U kunt daarbij direct aangeven op welke manier u wilt adverteren (advertorial, banner en/of shopvermelding) en wat u daarbij precies voor ogen heeft (wat wilt u in de advertorial laten terugkomen, waar wilt u de banner geplaatst hebben en hoe groot is deze, wat zijn uw verwachtingen en wensen bij een shopvermelding, enzovoort). Ook wanneer u andere ideeën heeft, kunt u deze aan ons voorleggen. We kunnen dan samen bekijken of u op die manier op InteriorGuide.nl kunt adverteren.

Wilt u graag op InteriorGuide.nl adverteren? Leg uw wensen dan aan ons voor middels onderstaand formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk - doorgaans binnen 24 uur - contact met u opnemen.