interiorguide.nl logo
Search
Betover je interieur met een houten visgraat vloer

Betover je interieur met een houten visgraat vloer

Inhoudsopgave

Een vloer is zoveel meer dan simpelweg een functioneel onderdeel van je huis. Ja, je bedekt het voor een groot deel met meubels, vloerkleden en kasten – toch doet een vloer veel meer dan je nu misschien denkt. Het geeft richting en helpt je jouw interieur echt tot leven te laten komen. Zoek je een vloer die niet alleen klassiek, maar ook een beetje chic is, dan is een houten visgraat vloer precies wat je zoekt. In dit blog lees je waarom.

Haal tijdloze elegantie in huis

Waarom kiezen voor een vluchtige trend als je ook een vloer in huis kunt halen die de tand des tijds doorstaat? Visgraat vloeren zorgen al eeuwenlang voor elegante interieurs. Wat een vloer van Dutzfloors karakteriseert, is het symmetrische patroon en de luxe uitstraling die het vrijwel automatisch met zich meebrengt. Wat de tijdschriften en interieurprogramma’s ook aanprijzen, deze vloer blijft nog jaren een grote glimlach op je gezicht toveren. Dag saai interieur, hallo unieke look!

Natuurlijke warmte en schoonheid 

De houten visgraat vloeren van Dutzfloors doen twee belangrijke dingen; ze zijn prachtig om te zien én duurzaam om te hebben. Enerzijds heeft het natuurlijke karakter van Europees eikenhout een warme uitstraling. Dankzij het maatwerk voldoet de vloer altijd aan je interieurwensen en voeg je authenticiteit toe aan elke ruimte in huis. Anderzijds gaat een duoplank visgraat vloer ontzettend lang mee. Het duurzame hout blijft met het juiste onderhoud tot wel 30 of 40 jaar mooi – een investering voor het leven! Om nog maar te zwijgen over de geweldige combinatie met vloerverwarming en -koeling.

Laat je persoonlijkheid stralen 

Jij bent uniek, dus waarom zou je genoegen nemen met een alledaagse vloer? Gelukkig kun je met een eikenhouten visgraat vloer echt alle kanten op. Laat je creativiteit de vrije loop en kies uit diverse kleurtinten en afwerkingen. De ervaren specialisten van Dutzfloors staan je hierin natuurlijk maar al te graag bij. Zo creëer jullie samen precies die vloer die jouw unieke stijl weerspiegelt. Of je nu een tijdloze klassieker of een gewaagde moderne vloer wil, alles kan en mag. En doordat het gehele productieproces zich onder één dak afspeelt, weet je vooraf precies wat het je gaat kosten. Geen tussenhandelaren dus, maar een heerlijke prijs.