Binnenkijken bij Michelle wooninspiratie woonkamer zithoek

Foto: @huusvantruus. Muurkleur: Conglomeraat (Histor).

Michelle (29) woont samen met Remco en hun kinderen Jayden (6) en Brodi (2) in een tussenwoning in het Gelderse Harderwijk. In deze Binnenkijken lees en zie je hoe ze van een klushuis hun thuis hebben gemaakt.

Michelle en Remco kochten deze tussenwoning uit 1963 in 2010. Het was op dat moment een echt klushuis. Toch waren ze meteen om. “We werden gelijk verliefd op de knusse eigenschappen van dit huis. Na drie weken fulltime klussen, was het grootste gedeelte van het huis af. En nu zetten we de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i.” Het huis is heel centraal gelegen. Lopend bevind je je binnen tien minuten in de binnenstad. Daarnaast vindt Michelle de tuin heerlijk. “Dat is iets wat ik heel belangrijk vind, omdat ik bij mooi weer het liefst de hele dag buiten ben. Daarom ben ik zo blij met de veranda die we gebouwd hebben!”

Binnenkijken bij Michelle wooninspiratie terras

Foto: @huusvantruus.

“Dromen, dromen, dromen.”

Toen Michelle en Remco hier zeven jaar geleden kwamen wonen, keken ze heel anders tegen dingen aan. Dit zorgt ervoor dat ze nu een aantal aanpassingen willen maken. “De zolder is bijvoorbeeld alleen te bereiken via een vlizotrap. We willen een vaste trap naar zolder en daar een slaapkamer voor onze oudste zoon van maken. De jongste kan dan naar zijn slaapkamer. Om uiteindelijk de kleinste slaapkamer om te bouwen tot een badkamer. Dromen, dromen, dromen ???? .”

Binnenkijken bij Michelle wooninspiratie kinderkamer

Foto: @huusvantruus.

“Mijn woonstijl is Scandinavisch, met een industriële twist.”

Hoe Michelle haar woonstijl zou omschrijven? “Scandinavisch, met een industriële twist.” In haar interieur vind je vooral nu veel industriële items terug. Waar er een aantal weken geleden nog veel lichte, meer Scandinavische items waren, is het huis kortgeleden omgetoverd tot een warm, meer industrieel huis. Met veel warme stoffen in de vorm van plaids en vachtjes, is Michelle’s huis duidelijk klaar voor de winter.

Binnenkijken bij Michelle wooninspiratie woonkamer eethoek

Foto: @huusvantruus.

“Deze heeft nog op de babykamer van mijn inmiddels 24-jarige neefje gestaan.”

Haar favoriete meubelstuk in huis, is de witte Biedermeier kast in de woonkamer. “Deze heeft nog op de babykamer van mijn inmiddels 24-jarige neefje gestaan en is sinds die tijd in de familie.”

Binnenkijken bij Michelle wooninspiratie woonkamer kast met doorkijkje keuken

Foto: @huusvantruus.

“Het is soms best een uitdaging om de woonkamer leuk te houden voor ons allemaal.”

Als Michelle de kans zou krijgen om hun hele huis opnieuw in te richten, zou dit er in grote lijnen hetzelfde uit komen te zien. “Omdat wij redelijk klein en met twee kinderen wonen, is het soms best een uitdaging om de woonkamer leuk te houden voor ons allemaal. Maar ik ben blij met hoe onze benedenverdieping nu is. Boven zou ik wel wat dingen anders willen. En ik zou heel graag een andere bank willen.” In ieder geval heeft Michelle de bank al een andere look kunnen geven door de (voorheen witte) hoes te vervangen door de huidige hoes. Maar dat een bank het antwoord is op de vraag wat bovenaan Michelle’s wishlist zou staan als geld geen probleem zou zijn, viel te verwachten. “De 3-zits Rodeo bank van BePureHome.” Haar inspiratie voor nieuwe items en andere ideeën haalt ze uit Instagram, Pinterest, blogs, vlogs en woonwinkels.

Binnenkijken bij Michelle wooninspiratie woonkamer tafeltje zithoek

Foto: @huusvantruus.

“Hier is nooit iets hetzelfde.”

Over het antwoord op de vraag of Michelle zichzelf als interieurfreak beschouwt, is geen twijfel mogelijk. “Ja, ik ben absoluut een interieurfreak! Hier is nooit iets hetzelfde. De kleuren en accessoires veranderen regelmatig. En anders verzin ik wel weer wat anders.”

Binnenkijken bij Michelle wooninspiratie keuken

Foto: @huusvantruus.

“Nu durven we veel meer uitgesproken keuzes te maken.”

Een leuk laatste weetje over Michelle’s huis, is dat hun stijl erg veranderd is sinds ze dit huis kochten. “Onze stijl was heel erg landelijk en een tikje brocante. Dit maakte ons best wel braaf. We hebben toen alle veilige keuzes gemaakt. Nu durven we veel meer uitgesproken keuzes te maken, zoals onze groene muur.”

Ben jij nieuwsgierig naar meer en wil je je laten inspireren door Michelle’s interieur? Volg haar dan op Instagram: @huusvantruus.

Om ervoor te dit zorgen dat InteriorGuide.nl kan blijven voortbestaan, is in dit artikel gebruikgemaakt van affiliate links. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

Binnenkijken bij Michelle wooninspiratie woonkamer vanuit eethoek

Foto: @huusvantruus.

Binnenkijken bij Michelle wooninspiratie hal en trap

Foto: @huusvantruus.

Binnenkijken bij Michelle wooninspiratie slaapkamer bed

Foto: @huusvantruus.

Binnenkijken bij Michelle wooninspiratie hoekje slaapkamer

Foto: @huusvantruus.

Close