Binnenkijken bij Mirelle sfeerimpressie zithoek

Foto: @bijmirel

Mirelle (43) woont samen met haar man, Chris, en twee kinderen, Mara (14) en Thijn (12), in een tussenwoning in het Noord-Brabantse Oud Gastel. In deze Binnenkijken kun je lezen én zien wat haar woonstijl is en waar ze qua inrichting voor hebben gekozen. Gluur je mee?

Mirelle en haar gezin wonen nu bijna 4,5 jaar, sinds september 2013, in deze tussenwoning van zo’n 100m2. Het huis stamt uit 1989 en is daarmee nog relatief nieuw. Alhoewel Mirelle en haar gezin toen ze hier kwamen wonen tevreden waren met de badkamer, keuken en het toilet, is er verder wel het een en ander verbouwd. “Ons huis heeft een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolderslaapkamer voor Mara. Toen we het huis kochten, lag er beneden een mooie witte vloer, die we nog steeds hebben liggen. Boven hebben we van één slaapkamer twee slaapkamers gemaakt, zodat mijn man boven een kantoor heeft. Verder hebben we de open zolder verbouwd tot een ruime zolderkamer. De tuin is niet groot, maar we kunnen er in eten en loungen.”

Binnenkijken bij Mirelle sfeerimpressie slaapkamer bed

Foto: @bijmirel

“Ik heb wel eens kleur geprobeerd, maar het is niet mijn ding zeg maar 😉 .”

Op de vraag hoe ze haar woonstijl zou omschrijven, antwoordt Mirelle dat ze vooral van een licht huis houdt. “Veel wit, met houten accenten en hier en daar een beetje zwart of grijs. Ik heb wel eens kleur geprobeerd (en vind het bij anderen prachtig), maar het is niet mijn ding zeg maar 😉 .” Dat Mirelle tevreden is met hoe hun huis er nu uitziet, blijkt al gauw uit het antwoord op de vraag of ze het anders zou aanpakken als ze alles opnieuw zou mogen inrichten. “Dan zou ik het op dezelfde manier doen en zeker in deze stijl.” Mocht er hier en daar toch iets veranderd worden, haalt Mirelle haar inspiratie daarvoor vooral uit woonbladen, Pinterest en Instagram.

Binnenkijken bij Mirelle sfeerimpressie hal

Foto: @bijmirel

“Ik vind hem helemaal speciaal omdat mijn pa hem gemaakt heeft.”

Het favoriete meubelstuk in huis, is voor Mirelle de eettafel. “Lekker groot, om met veel mensen aan te zitten eten of spelletjes te doen. En helemaal speciaal omdat mijn pa hem gemaakt heeft van staal en sloophouten planken.”

Binnenkijken bij Mirelle sfeerimpressie eettafel

Foto: @bijmirel

“Ik zou daar graag een aparte ruimte voor willen hebben.”

Als geld geen probleem zou zijn, zou Mirelle graag de keuken vervangen. En als geld écht geen probleem zou zijn, zou ze het liefst verhuizen. “Mijn man heeft een aan huis gebonden beroep, waardoor er veel mensen over de vloer komen. Dan zou ik daar graag een aparte ruimte voor willen hebben, Bijvoorbeeld buiten het huis om, zoals een verbouwde garage.”

Binnenkijken bij Mirelle sfeerimpressie kast

Foto: @bijmirel

“Een echte interieurfreak ben ik niet.”

Op de in de categorie Binnenkijken steeds terugkomende vraag of Mirelle zichzelf als heuse interieurfreak zou omschrijven, antwoordt ze ontkennend. “Een echte interieurfreak niet. Als ik op Instagram kijk, zijn er meiden die iedere week dingen veranderen en aanschaffen. Dat heb ik met vlagen en meestal in minder drukke tijden. Ik kan wel altijd schuiven met meubels en accessoires.”

Binnenkijken bij Mirelle sfeerimpressie tv-kast vanuit eethoek

Foto: @bijmirel

“Door gewoon te dóen, kun je toch best veel.”

Wat Mirelle nog graag als laatste kwijt wil, is haar voorkeur om iets zo goedkoop mogelijk te krijgen. “Als ik iets zie, denk ik altijd: dat kan ik ook maken, maar dan goedkoper. We zijn allebei niet echt handig, maar door gewoon te dóen, kun je toch best veel.”

Vind jij Mirelle’s interieur inspirerend en wil je meer? Volg haar dan op Instagram: @bijmirel.

Binnenkijken bij Mirelle sfeerimpressie keuken

Foto: @bijmirel

Binnenkijken bij Mirelle sfeerimpressie hal trap borden aan wand als wanddecoratie

Foto: @bijmirel

Binnenkijken bij Mirelle sfeerimpressie zithoekje op kinderkamer

Foto: @bijmirel

Close