20171128 Interieurtip van de Dag Clayre & Eef klok brocante

Foto: Clayre & Eef

Soms kom je producten tegen waarvan je wellicht denkt dat ze allemaal zo veel op elkaar lijken. Bij deze Interieurtip van de Dag is dat in ieder geval niet zo. Deze Clayre & Eef klok is allesbehalve standaard en staat om zijn unieke looks vandaag in het zonnetje.

 
 

Clayre & Eef klok stylen

De Clayre & Eef klok heeft door zijn verweerde uiterlijk brocante looks. Maar dat betekent natuurlijk (gelukkig!) niet dat hij niet in andere interieurstijlen geplaatst kan worden. Juist een oud (uitziend) element in een nieuw huis, kan het huis karakter geven. Dat geldt dan ook voor dit leuke en originele klokje. Je kunt hem aan de hanger ophangen, maar je kunt hem ook neerzetten. Aan de achterkant bevindt zich namelijk een handig uitklapbaar ‘plateautje’, waar de klok schuin op kan steunen. Leuk om, zoals op de foto, de keuken een brocante touch te geven, maar natuurlijk ook evengoed geschikt om ergens anders in huis te plaatsen.

Clayre & Eef klok online kopen

Je kunt de Clayre & Eef klok online kopen via bovenstaande buttons. Ook kun je de klok kopen via bijvoorbeeld vtwonen.nl.

Om ervoor te dit zorgen dat InteriorGuide.nl kan blijven voortbestaan, is in dit artikel gebruikgemaakt van affiliate links. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

Close