De temperaturen zijn de laatste tijd ontzettend omlaag gegaan. Van een nazomer is officieel geen sprake meer. De warmte waar velen buiten zo naar op zoek zijn, moeten we nu volop in huis halen. De dekbedovertrektrends van najaar 2017 die zijn samengesteld door fonQ, helpen je in ieder geval om die warmte in je slaapkamer te krijgen. Met fijne stoffen en evenzo fijne prints. In dit artikel kun je de vier trends vinden die dit najaar overal te vinden zijn.

Dekbedovertrektrend #1: Warm Florals

Alhoewel bloemenprints je wellicht aan het voorjaar en de zomer doen denken, komen ze ook volop voor in de dekbedovertrektrends van najaar 2017. Wel zijn de gebruikte kleuren daarin anders dan in de andere seizoenen, met veel warme tinten als bordeauxrood en okergeel.

Shop the look

Essenza Fleur Dekbedovertrek 200 x 220 cm

Essenza Fleur Dekbedovertrek 200 x 220 cm
€119.95
FonQ.nl

Wordt wakker in een bed vol bloemen met het Fleur dekbedovertrek van Essenza. Het stijlvolle dessin is geïnspireerd op de oudhollandse schilderkunst. Zo maak je van jouw slaapkamer een echt kunstwerk!

 
 

Dekbedovertrektrend #2: Color Blocking

In een eerder artikel over de najaarstrends 2017 zagen we de trend Color Blocking al voorbij komen. Ook in de dekbedovertrektrends van het najaar van 2017 mogen al die kleurtjes niet ontbreken. Daarin kies je juist niet voor de warme, donkere kleuren als bij de eerste trends, maar voor felle kleuren gecombineerd met pasteltinten. Daarvoor is wel wat meer lef nodig, want deze trend is alles behalve subtiel.

Shop the look

Beddinghouse Foix Dekbedovertrek 200 x 220 cm

Beddinghouse Foix Dekbedovertrek 200 x 220 cm
Van: €149.95 Voor: €74.95
FonQ.nl

Geef je slaapkamer een opkikker met het Foix dekbedovertrek van Beddinghouse. Dit kleurrijke overtrek bestaat uit een kunstig dessin met verschillende vlaken in allerlei formaten. De her en der verspreide stipjes geven het overtrek een speelse look.

Oilily Airy Dekbedovertrek 200 x 220 cm

Oilily Airy Dekbedovertrek 200 x 220 cm
Van: €169.00 Voor: €84.95
FonQ.nl

Pastel blijft een belangrijke trend. Het Airy dekbedovertrek van Oilily geeft hier echter wel zijn eigen draai aan. De grafische print komt prachtig naar voren op het tegeltjesstructuur. De uni roze achterzijde heeft een subtiel linnenstructuur.

 
 

Dekbedovertrektrend #3: Code Rood

Rood is dé trendkleur van dit seizoen en dat is dan ook in de dekbedovertrektrends van het najaar van 2017 terug te zien. Er zijn verschillende roodtinten terug te vinden, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: een warme uitstraling.

Shop the look

Essenza Cadiz Dekbedovertrek 200 x 220 cm

Essenza Cadiz Dekbedovertrek 200 x 220 cm
Van: €109.95 Voor: €69.95
FonQ.nl

Breng je slaapkamer in oosterse sferen met het Cadiz dekbedovertrek van Essenza. De prachtige print heeft een sfeervol dessin dat jouw slaapkamer een mystieke uitstraling geeft. Gebruik de subtiele achterzijde voor een wat rustigere look.

 
 

Dekbedovertrektrend #4: Flora en Fauna

Wie de woontrends de laatste tijd heeft gevolgd, had de laatste trend uit dit rijtje al kunnen zien aankomen: een urban jungle op je bed. De natuur halen we volop in huis en niet alleen middels planten. Ook qua dekbedovertreksets zien we dit terugkomen. Door simpelweg wat groentinten of door een prachtige botanische print.

Shop the look

Good Morning Botanic Dekbedovertrek 200 x 220 cm

Good Morning Botanic Dekbedovertrek 200 x 220 cm
Van: €49.95 Voor: €45.40
FonQ.nl

Wakker worden onder een wereld vol bloemen en planten in de mooiste kleuren. Met het Botanic dekbedovertrek van Good Morning wordt dit dagelijkse kost! Dit stijlvolle overtrek is een ode aan de botanische wereld en al haar kleurenpracht.

 
 

Vier trends, vier totaal verschillende looks. Laat je inspireren door deze dekbedovertrektrends van het najaar van 2017 en tover je slaapkamer om in eentje waarmee je de wintermaanden warm doorkomt.

Close