In ieder artikel die over het inrichten van de hal gaat, benoem ik het wel: de hal is in de meeste gevallen de plek waarop je je huis binnenkomt en daar mag daarom best wat aandacht aan worden besteed. In deze themaweek ‘Design Galore’ kun je inspiratie opdoen om wat design in de hal te laten terugkomen.

Interieurtip: Met de exclusieve kortingscode INTERIEURTIPS10  krijg je van 28 maart tot 10 april 2016 10% korting op heel veel designproducten, waaronder de designaccessoires die in dit artikel worden genoemd. Om gebruik te maken van deze coupon code, klik je op een van de linkjes in dit artikel en vul je de code in je winkelmandje in.

Frenk Pendant hanglamp sfeerimpressie design in de hal

Design in de hal: designlamp

Om design in de hal te laten terugkomen, kun je een aantal kleine dingen toevoegen. Je kunt er ook voor kiezen om direct voor één grote blikvanger te gaan, zoals met een designlamp. Hiermee kun je een statement in de hal maken en deze de sfeer van je hal laten bepalen. Zoals je op de foto kunt zien (klik op de foto voor meer informatie over de lamp), is de lamp in dit geval hetgeen het meeste opvalt wanneer je de hal binnenkomt en verandert deze gelijk de hele uitstraling van de gang.

Design in de hal met een design kapstok

Ook met een mooie designkapstok kun je voor een eyecatcher in de gang zorgen. En ook hiervoor geldt dat je voor een opvallend ‘kunstwerk’ aan de muur kunt zorgen door bijvoorbeeld meerdere haken bij elkaar op te hangen, of dat je met een kleinere kapstok op een subtiele manier voor een vleugje design in de hal zorgt.

Design in de hal figr1 reflector bronzen designspiegel

Met deze spiegel, plankjes en haken van Figr1 zorg je voor een mooi stukje design in de hal

Een bijzondere spiegel als design in de hal

De meeste mensen hebben een spiegel in de hal en dat zorgt ervoor dat dit ook een accessoire is waarmee je design in de hal kunt laten terugkomen. Er bestaan designspiegels in verschillende uitvoeringen, waarbij gekozen is voor uiteenlopende materialen en dus uitstralingen. Daarbij geldt ook hier weer dat je de spiegel een blikvanger kunt laten vormen of dat je deze als kleine designtoevoeging in je hal gebruikt.

Maak je slim gebruik van de designaccessoires die er zijn, dan kun je op een eenvoudige wijze design in de hal toevoegen. Met een mooie designlamp, kapstok en designspiegel creëer je in een handomdraai een andere sfeer en zal je voortaan met een ander gevoel je huis binnenkomen.

Close