Een manier om een klein stukje design aan je interieur toe te voegen, is door voor design kapstokken te kiezen in plaats van voor een gewone kapstok. In dit artikel vind je daarom inspiratie voor vijf verschillende design kapstokken – van een vleugje design tot een opvallende blikvanger.

Soorten design kapstokken

In dit rijtje zijn zo veel mogelijk verschillende design kapstokken opgenomen, waarbij ze zowel in materiaal als formaat variëren. De een zal je misschien bekend voorkomen, waar je de ander nog nooit hebt gezien. Juist dat zal je mooi kunnen inspireren!

Interieurtip: gedurende de designweek (28 maart – 3 april 2016) krijg je met de exclusieve kortingscode INTERIEURTIPS10 10% korting op alle producten van CROWDYHOUSE. Zie je hieronder iets leuks en kom je via de link bij dat product uit op CROWDYHOUSE, dan kun je gebruikmaken van de code om voor de korting in aanmerking te komen! Direct kijken waar de korting allemaal voor geldt? Ga dan direct naar CROWDYHOUSE.

Design kapstokken Muuto The Dots

1. Muuto The Dots

The Dots van Muuto zijn al verschillende keren in bladen verschenen en ook op Instagram zie je ze veel terugkomen. Het leuke aan deze hangers is dat ze niet alleen als kapstok te gebruiken zijn: gecombineerd met elkaar zorgen ze voor een mooie wanddecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten – hang uiteenlopende formaten (en kleuren!) bij elkaar voor een speels effect. Bekijk Muuto The Dots.

Design kapstokken Hanging Rocks

2. Hanging Rocks

Is het een rots, is het een klimwand… het zijn de Hanging Rocks! Doordat ze inderdaad een beetje het idee geven van een klimwand, zijn ze erg leuk om in de kinderkamer te gebruiken. In de hal gebruik je ze op verschillende hoogtes om ook daar het ‘klimwand-effect’ te verkrijgen. Bekijk Hanging Rocks.

Design kapstokken PentaHook

3. PentaHook

De PentaHook is een originele wanddecoratie die samen met een spiegel, whiteboard, prikbord en meer opgehangen kan worden. Er kan zelfs een bijpassende klok op gemonteerd worden! Handig om je jas op te hangen, memo’s achter te laten en nog een snelle blik in de spiegel of op de klok te kunnen werpen. Alle onderdelen zijn in de vorm van een hexagon, wat weer perfect past in de geometrische trend. Bekijk PentaHook.

Design kapstokken Off The Wall steel hooks

4. Off The Wall steel hooks

Net als de Muuto The Dots en de Hanging Rocks, worden de Off The Wall steel hooks los op de muur bevestigd. Hierdoor kun je zelf bepalen op welke manier je ze ten opzichte van elkaar wilt ophangen. Doordat ze van gepoedercoat staal gemaakt zijn, hebben ze echter een compleet andere uitstraling dan de andere twee losse elementen in dit rijtje. Bekijk Off The Wall steel hooks.

Design kapstokken Barrina wooden wall hangers

5. Barrina Wooden Wall Hanger

De Barrina Wooden Wall Hangers doen je aan een handvat denken en dat is wat ze nou juist zo origineel maakt. De combinatie van staal en hout laten ze tegelijkertijd strak en warm lijken. Ook de Barrina Wooden Wall Hangers kun je met elkaar combineren, afhankelijk van hoeveel je er nodig hebt en/of hoe je je muur wilt aankleden. Bekijk Barrina Wooden Wall Hangers.

Close