Deurposters voor de kinderkamer

Met deurposters voor de kinderkamer bedek je de deur op een leuke, originele wijze

Bij het aankleden van de kinderkamer hebben we altijd de mogelijkheid om onze fantasie de vrije loop te laten. Waar we er vaak voor kiezen om onze eigen kamers netjes en rustig te houden, ‘mag’ de kinderkamer drukker en speelser. Dit zorgt ervoor dat onder andere leuke deurposters voor de kinderkamer een geweldige manier zijn om de kinderkamer op te leuken en je kind in een andere wereld te laten leven. Zijn kamer wordt een piratenschip of oerwoud, die van haar een prinsessentoren of dierentuin. Maar ook hij mag natuurlijk een dierentuin en zij een oerwoud – geheel naar jullie eigen wens. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden en die tonen we jullie in dit artikel graag. En het blijft niet bij de deur: deze deurstickers voor de kinderkamer kunnen ook op de kastdeur of welke deur dan ook geplakt worden. Laat je fantasie de vrije loop en maak van de kinderkamer een waar speelparadijs waar je kleine van alles kan beleven.

Soorten deurposters voor de kinderkamer

Er zijn talloze deurposters voor de kinderkamer te verkrijgen, in vrijwel iedere stijl en kleur. Daarbij kun je het zo bont maken als je zelf wilt. Een greep uit de collectie:

  • Brandweerman
  • Dieren
  • Allerlei poppetjes
  • Onbewoond eiland
  • Prinsessenkasteel
  • En nog veel meer…

Een andere wereld met deurposters voor de kinderkamer

De kinderkamer is dé plek om een andere wereld na te bootsen. Je kunt er een mooie prinsessenkamer van maken, een piratenschip of een oerwoud. Door de stijl door te trekken op de muren en deuren, versterk je het effect dat je wilt verkrijgen. Maar ook wanneer je de kamer eigenlijk wat rustig wilt houden, blijven deze deurstickers voor de kinderkamer een mogelijkheid: houd de muren effen en de deur bont. Hierdoor blijft de kamer er rustig uitzien, terwijl je toch een plekje (de deur) op een leuke, speelse manier hebt beplakt. En het voordeel is dat je niet een gehele muur hoeft aan te pakken wanneer jij of je kind het zat zijn.

Deurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en dat is voor de kinderkamer niet anders. Doordat het een relatief klein oppervlak is, kost het daarnaast ook niet veel werk. In een handomdraai heb je er in de kinderkamer dan ook een mooie blikvanger bij. Wil je graag precies weten welke soorten deurstickers er specifiek voor de kinderkamer zijn, kijk dan eens naar de collectie deurposters voor de kinderkamer van Pimpjedeur.nl.

Deurposters voor de kinderkamer wooninspiratie 1

Deurposters voor de kinderkamer wooninspiratie 2

Deurposters voor de kinderkamer wooninspiratie 3

Close