Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op www.InteriorGuide.nl. Door deze website te bezoeken, ga je met deze disclaimer akkoord.

De teksten op InteriorGuide.nl zijn geschreven door de auteur die bij desbetreffend artikel staat vermeld en vallen onder het auteursrecht. Deze teksten mogen onder geen beding worden overgenomen en elders worden gebruikt – online dan wel op print. Gebruikte foto’s zijn veelal gemaakt door InteriorGuide.nl en zijn in dat geval te herkennen aan de copyrighttekst die in de beelden is verwerkt. Deze beelden mogen zonder expliciete toestemming en duidelijke link rechtstreeks onder de foto niet elders worden gebruikt. In andere gevallen is gebruikgemaakt van, in het geval van een advertorial, beeldmateriaal dat is aangeleverd door de adverteerder dan wel, in het geval van een andere tekst, beeldmateriaal van derden. In dit laatste geval staat de rechtmatige eigenaar bij de foto aangegeven.

Aan de inhoud van InteriorGuide.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Alle inhoud wordt met de grootste zorg samengesteld, maar het is mogelijk dat er sprake is van feitelijke onjuistheden dan wel onvolledigheid waarmee rekening dient te worden gehouden.

InteriorGuide.nl is niet aansprakelijk voor directe dan wel indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van InteriorGuide.nl.

Bij ieder artikel wordt verwezen dan wel gelinkt naar andere sites waar vermelde producten gekocht kunnen worden of verdere informatie gevonden kan worden. InteriorGuide.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van desbetreffende sites waarnaar verwezen dan wel gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op InteriorGuide.nl staat, is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de redactie.

Voor vragen kun je contact opnemen met redactie @ InteriorGuide.nl.

Close