interiorguide.nl logo
Search
Flanellen dekbedovertreksets: de trend voor de winter

Flanellen dekbedovertreksets: de trend voor de winter

Inhoudsopgave

Flanellen dekbedovertreksets zijn deze winter dé trend. Nu is dat natuurlijk niet heel verrassend, want flanel is een heerlijk warme stof, die je tijdens koude winternachten maar al te graag over je heen zult trekken. Eén groot voordeel van woontrends, is dat ze volop te verkrijgen zijn. In dit geval geldt dan ook hetzelfde voor flanellen dekbedovertreksets. In dit artikel vind je mooie voorbeelden van flanellen dekbedovertreksets uit de wintercollectie van 2015 én lees je hoe je hiermee een winter wonderland in je slaapkamer kunt creëren.

Flanellen dekbedovertreksets in overvloed

Verschillende grote merken zijn meegegaan in de wintertrend van flanellen dekbedovertreksets. Damai en Beddinghouse zijn hier voorbeelden van, zoals de flanellen dekbedovertrekset bovenaan dit artikel. Dekbedovertreksets van flanel zijn zowel in basic uitvoeringen als in ‘winter wonderland-uitvoeringen’ te verkrijgen, maar hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze heerlijk zacht en warm aanvoelen

Winter wonderland met flanellen dekbedovertreksets

Wat ik graag winter wonderland-uitvoeringen noem, zijn flanellen dekbedovertreksets met sneeuwvlokken, rendieren en andere winterse vormen. Hiermee zorg je ervoor dat je niet alleen met de stof van je dekbedovertrekset een winterse sfeer creëert, maar dat ook het dessin hieraan bijdraagt. Naast een flanellen dekbedovertrekset, kun je gebruikmaken van sierkussens in warme materialen, een zachte, warme plaid die je nonchalant over je bed drapeert en sfeerverlichting. Ook kaarsen mogen in een slaapkamer in winterse sfeer niet ontbreken!

Voor een winterse sfeer in de slaapkamer komt de wintertrend van flanellen dekbedovertreksets dus goed van pas. Je kunt ze in meerdere uitvoeringen verkrijgen, van basic tot winter wonderland. Kleed je winterse slaapkamer verder aan met zachte sierkussens, een warm plaid, fijne sfeerverlichting en kaarsen, zodat de winterse sfeer samen met je flanellen dekbedovertrekset helemaal compleet is.