Flexa Magic Dry review close-up verven roze-wit

Iedereen die wel eens een witte muur of wit plafond opnieuw heeft willen witten, loopt tegen hetzelfde probleem aan. Als je een witte muur wilt witten, zie je vaak niet welk gedeelte je al hebt gedaan en welk stuk nog moet. Met als gevolg dat je sommige delen dubbel doet en andere plekken overslaat. Gelukkig verscheen er ineens een persbericht in de inbox van Interieurtips.eu met dé oplossing: Flexa Powerdek Magic Dry. Een roze verf, die wit opdroogt. Zo sla je nooit meer een deel over. Hoe dat precies werkt, lees je in deze Flexa Powerdek Magic Dry review – dat moest natuurlijk even getest worden!

Flexa Powerdek Magic Dry review close-up verfpot RAL 9010

Flexa Powerdek Magic Dry met op de achtergrond de opnieuw gewitte muur

Flexa Powerdek Magic Dry: de achterliggende gedachte

Flexa is met Flexa Powerdek Magic Dry gekomen omdat de meeste mensen tegen hetzelfde probleem aanlopen. Doordat wit het licht sterk reflecteert, zie je slecht waar je bij het verven precies gebleven bent. In het donker en/of met kunstlicht hoef je het al helemaal niet te proberen, want dan zie je het nog minder. Doordat er aan Magic Dry een roze stofje is toegevoegd, verf je als het ware met roze over wit. Zodra er zuurstof bij komt, vervliegt het roze stofje en houd je een witte (of RAL 9010) muur over.

Flexa Magic Dry review sfeerimpressie witte muur witten tussenstand roze-wit

Een deels gewitte – en dus deels roze – muur

Flexa Powerdek Magic Dry: de proef op de som

Als je de pot opendoet, zie je overduidelijk dat er een roze kleur door je witte verf heen zit. Even roeren – totdat de verf een egale kleur heeft – en je kunt aan de slag. Zoals op de foto’s te zien is, is er duidelijk verschil tussen de witte muur en de Magic Dry. Omdat het roze stofje niet meteen vervliegt, is er genoeg tijd om je muur te verven. Het vervliegen duurt namelijk een uur of twee. Vervolgens zal je muur geleidelijk aan van roze naar roze-wit en uiteindelijk wit (of RAL 9010) gaan. Een egale muur is het resultaat, waarbij niets is overgeslagen!

Het resultaat van Flexa Powerdek Magic Dry

Deze Flexa Powerdek Magic Dry review is uitgevoerd om met eigen ogen te ervaren of het idee echt zo geniaal is als het klinkt. En dat is het! De niet-meer-zo witte muur van de foto is na het verven met Flexa Powerdek Magic Dry helemaal egaal (gebroken) wit.

Na deze Flexa Powerdek Magic Dry review uitgevoerd te hebben, is er geen andere conclusie te trekken dan dat dit dé manier is om voortaan je witte plafonds en witte muren te witten. Het enige probleem waar je tegenaan kunt lopen, is twijfel of je misschien niet toch beter voor lichtroze had kunnen kiezen 😉 .

Voor het uitvoeren van deze Flexa Powerdek Magic Dry review is een pot verf gesponsord door Flexa

Close