Frenk Pendant hanglamp sfeerimpressie halIn de wereld van hanglampen is het soms moeilijk net díe ene te vinden die je direct aanspreekt en die in je interieur past. Zo ook bij mij, want voor de zoektocht naar een hanglamp voor mijn hal was het het allemaal net niet. Te groot, te klein, te opvallend, te onopvallend. En toen kwam ik de Frenk Pendant hanglamp tegen – de zoektocht was afgelopen! In samenwerking met CROWDYHOUSE en de makers, Cre8, kreeg ik de lamp opgestuurd om deze te reviewen. In dit artikel lees je dan ook meer over de Frenk Pendant hanglamp én hoe hij in het echt nog mooier is dan op de foto.

Interieurtips Frenk Pendant hanglamp

Zoals ook in de productomschrijving van de Frenk Pendant hanglamp staat, zorgt de combinatie van het strakke uiterlijk en de lichte materialen ervoor dat de lamp op vele plekken in je interieur inzetbaar is. Ondanks dat velen een lamp van dit formaat wellicht niet in een smalle hal zouden hangen, komt hij daar met deze looks juist prachtig uit. Maar ook boven de eettafel, boven een dressoir en op je slaapkamer past de lamp – hij kan overal voor een mooie blikvanger zorgen. Want één ding is zeker: je ‘blik vangen’, dat kan ‘ie!

Lichtspel Frenk Pendant hanglamp

Een van de voordelen van de hanglamp Frenk Pendant, is het lichtspel dat hij creëert. Doordat de lamellen op een krullende wijze in elkaar zijn gezet, heeft de lamp allerlei ‘gaten’ waardoorheen het licht schijnt. De lamellen zelf houden het licht een beetje tegen, waardoor je op de muur en het plafond een combinatie krijgt van het licht dat door de lamellen deels wordt tegengehouden en het licht dat juist door de gaten wordt doorgelaten. Lekker sfeervol!

Leuk weetje: de lamellen van de lamp worden met een laser op maat gesneden, waarna de lamp in elkaar wordt gezet. Aan iedere lamp is een hangertje bevestigd met de naam van degene die dit in het geval van jouw lamp heeft gedaan. Dat maakt het een stuk persoonlijker!

Frenk Pendant hanglamp naambordjeFoto vs ‘in het echt’

Zoals ik in het begin aangaf, is de Frenk Pendant hanglamp naar mijn mening in het echt nog mooier dan op de foto. Deels omdat mijn hal er ineens zo veel mooier uitziet, maar ook omdat een foto de krullende lamellen minder goed vastlegt en de lamp daardoor minder diepgang heeft.

Wat mij betreft, mag deze lamp hier nog heel lang blijven hangen. Ben je zelf ook op zoek naar zo’n eyecatcher in de hal of in een andere ruimte in huis? Als je de Frenk Pendant hanglamp via deze link bestelt en daarbij de exclusieve kortingscode INTERIEURTIPS10 gebruikt, krijg je in de periode van 28 maart 2016 tot 10 april 2016 10% korting op de lamp (en alle andere producten op die site!).

Close