Gekleurde pedaalemmers interieurtips

Deze gekleurde pedaalemmers zien er trendy uit en fleuren de ruimte helemaal op (foto: Brabantia)

Ieder huishouden heeft een afvalbak nodig. Daarmee is een afvalbak dus een standaard accessoire in je huis. Genoeg reden dus om ervoor te zorgen dat deze ‘accessoire’ er leuk uitziet. In dit artikel willen we graag gekleurde pedaalemmers onder de aandacht brengen. Gewoon, omdat ze leuk zijn. De zachte of juist felle kleuren van deze afvalbakken zorgen ervoor dat de ruimte helemaal opleeft. Je keuken komt er daarmee direct anders uit te zien. Maar ook voor de badkamer of het toilet komen gekleurde afvalbakjes van pas.

Vrolijke, gekleurde pedaalemmers

Een duidelijk voordeel van gekleurde pedaalemmers is dat ze er zo vrolijk uitzien. De kleuren zorgen voor een hele andere sfeer dan bijvoorbeeld een rvs uitvoering. Het leuke is dat je de kleur van de gekleurde afvalbak kunt afstemmen op andere accessoires in je keuken, zodat het één geheel wordt.

Soorten gekleurde afvalbakken

Gekleurde afvalbakken zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. We hebben het daarbij over zowel de vorm als de manier waarop ze gekleurd zijn. Zo heb je ronde en rechthoekige modellen en kun je kiezen uit effen en bonte pedaalemmers. De grootte varieert van een inhoud van 30 liter tot een inhoud van wel 50 liter. De kleinere versies zijn handig voor op het toilet of in de badkamer, waar de grotere modellen uitstekend geschikt zijn voor in de keuken.

Als je aandacht wilt schenken aan je interieur, moet je ‘kleine’ dingen als de afvalbak niet vergeten. Alhoewel het iets kleins lijkt, is een afvalbak vaak wel prominent in je huis aanwezig. Des te meer reden dus om ervoor te zorgen dat hij er leuk uitziet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan eens naar het assortiment gekleurde pedaalemmers bij Fonq.nl. Daar heb je een ruime keuze uit allerlei kleuren, vormen en formaten.

Gekleurde pedaalemmers wooninspiratie 1

foto: Brabantia

Gekleurde pedaalemmers wooninspiratie 2

foto: Brabantia

Close