interiorguide.nl logo
Search
Gepersonaliseerde muurdecoratie voor een persoonlijk interieur

Gepersonaliseerde muurdecoratie voor een persoonlijk interieur

Inhoudsopgave

Veel mensen ervaren bij het inrichten van hun interieur het probleem dat ze hun interieur niet persoonlijk weten te maken. Niet eigen. In het ergste geval heb je zelfs het ‘showroom gevoel’, alsof alles rechtstreeks uit de showroom komt en er geen gevoel in zit. Een van de manieren om hier verandering in te brengen, is door persoonlijke beelden toe te voegen. In de vorm van gewone foto’s, maar ook in de vorm van speciale, gepersonaliseerde muurdecoratie.

Manieren om muurdecoratie te personaliseren

Foto’s van jezelf, vrienden en familie zijn een manier om een persoonlijke touch in huis toe te voegen. Maar gepersonaliseerde muurdecoratie hoeft niet per se in deze vorm te zijn. Wat ook kan, is dat je een ander beeld kiest dat om een bepaalde reden veel voor je betekent. Bijvoorbeeld van een fijne (vakantie)plek die positieve herinneringen bij je naar boven haalt. Of kies voor een (zelfgemaakte) foto van bloemen, wanneer je dol bent op bloemen. Een interieur persoonlijk maken, draait dus niet zozeer om het toevoegen van foto’s van jezelf. Het gaat om foto’s die voor jou betekenis hebben.

Soort gepersonaliseerde muurdecoratie

Heb je een bepaalde foto in gedachten voor je gepersonaliseerde muurdecoratie? Dan heb je vervolgens nog volop keuze uit de (materiaal)soort. Kies bijvoorbeeld voor foto op hout, zoals op de sfeerimpressie bij dit artikel. Heb je het liever wat strakker, dan heb je ook opties als plexiglas of aluminium. En wanneer je het wat speelser wilt, kies je voor een collage in plaats van één foto. Dit kan door voor verschillende losse foto’s op hout/plexiglas/aluminium te gaan, maar je kunt ook een collage erop laten afdrukken.

Kortom, je interieur personaliseren – en gepersonaliseerde muurdecoratie in het bijzonder – draait niet per se om het toevoegen van foto’s van jezelf en familie. Gebruik een beeld dat voor jou veel betekent, om je interieur zo meer eigen te maken.