Gouden woonaccessoires x 10Deze decembermaand zijn gouden woonaccessoires helemaal in, van kleine waxinelichthouders tot grote spiegels. Om je een idee te geven wat je zoal voor gouden woonaccessoires kunt krijgen, geven we je hier tien verschillende soorten op een rijtje.

NR. 1 – Chesterfield fauteuil goud

Deze gouden Chesterfield-fauteuil zorgt geheid voor een blikvanger in huis. Deze fauteuil zit lekker, is ontzettend stijlvol én origineel. Voor degene die echt een gouden interieur wil hebben.

NR. 2 – Bloomingville sierkussen goud

Dit gouden Bloomingville-kussen is een makkelijke én stijlvolle manier om goud aan je interieur toe te voegen. Plaats hem op je bank of creëer een extra zithoekje in je vensterbank of op de grond.

NR. 3 – Leonardo vaas ‘Festa’ goud

Deze gouden Leonardo-vaas ‘Festa’ ziet er chic uit en is een handige manier om zowel goud aan je huis toe te voegen als een bruikbare vaas in huis te halen.

NR. 4 – Riverdale spiegel goud

Deze gouden spiegel van Riverdale is prachtig op allerlei plaatsen in huis. Voor een chic uitziend toilet hang je hem daar op, maar ook de hal of simpelweg de woonkamer zijn goede plaatsen om deze prachtige gouden spiegel op te hangen.

NR. 5 – SLV Hanglamp zwart/goud

Deze hanglamp van SLV in een combinatie van zwart en goud combineert stijlvol en tijdloos zwart met de luxe kleur goud. Door de zwarte buitenkant past deze hanglamp in vele interieurs, zonder dat de gouden kleur direct in het interieur overheerst.

NR. 6 – Zuiver bijzettafel goud

Wil je nog een stapje verdergaan, dan is dit gouden bijzettafeltje van Zuiver een mooie toevoeging aan je gouden interieur. Hij past naast iedere bank en kan ook als leuke blikvanger gebruikt worden in de hal: waxinelichthouders erop, bloemetje erbij en klaar ben je.

NR. 7 – Woonexpress sierkussen goud/wit

Ook dit sierkussen in goud/wit is een mooie manier om je ‘interieur van goud’ te maken. Doordat het kussen goud met wit combineert, is dit een subtiele manier om goud aan je interieur toe te voegen.

NR. 8 – Leonardo waxinelichthouder ‘Festa’ goud

Deze gouden waxinelichthouder ‘Festa’ van Leonardo komt uit dezelfde serie als de nummer 3 uit dit lijstje. Samen zullen ze erg mooi staan, maar ook apart geplaatst zorgen ze voor een harmonieus interieur: zo laat je dezelfde stijl op verschillende plekken in je kamer of huis terugkomen.

NR. 9 – Bloomingville waxinelichthouder glas/goud

Ook deze goudkleurige glazen waxinelichthouder van Bloomingville is een waardige toevoeging op ieder gouden interieur. Door het glas is hij anders gekleurd dan de overige gouden woonaccessoires uit dit rijtje, maar juist daarom zal hij mooi voor wat afwisseling in huis en verschillende goudtinten zorgen.

NR. 10 – Bloomingville vaas glas/koper

Deze Bloomingville vaas is in koperkleur, maar vandaag moet hij doorgaan voor goud 🙂 . Alhoewel hij dus eigenlijk een koperkleur heeft, is hij het zeker waard om in dit interieur te mogen worden geplaatst. De combinatie van tinten maakt het interieur levendig.

Deze gouden woonaccessoires kun je mooi met elkaar combineren, maar je kunt ook her en der in huis al deze goudkleurige woondecoratie laten terugkomen: aan jou de keus.

Close