Halbankje boetiek8 collectie

Halbankje: nieuwe collectie Boetiek 8, online in week 42 (foto: Boetiek 8)

De gang was vaak het saaiste plekje in huis. Een plek waar je bij binnenkomst je jas ophing, je schoenen uitdeed en snel doorliep naar de woonkamer. Vandaag de dag besteden we allemaal meer tijd aan onze hal. Naast alleen de praktische dingen, mag de hal meer sfeer krijgen en een verlengde van het interieur zijn. Het is tot slot van rekening wel de plek waar je als eerste binnenkomt en daarmee ook gelijk het visitekaartje van je huis. In dit artikel gaan we het hebben over het leuke halbankje en waar je het bankje allemaal voor kunt gebruiken.

Halbankje IKEA SINNERLIG collectie

Tafel: IKEA, SINNERLIG Collectie (foto: Boetiek 8)

Het halbankje als multifunctionele woonaccessoire

Antiek, industrieel, vintage, steigerhout, de een nog mooier dan de ander. Ja ja ‘het halbankje’, je ziet ze dan ook voorbij komen in allerlei verschillende stijlen en formaten. Naast dat het populaire halbankje je entree een leuke sfeer geeft en niet te vergeten super praktisch en handig is om op te zitten om je schoenen aan te trekken, is het een multifunctionele accessoire geworden. Hang een gave kapstok aan de muur, hang je mooiste hoed of een mooie woonketting eraan, zet er een mand naast of onder en voilà je hebt een trendy hal die gezien mag worden!

Halbankje houten bankje sfeerimpressie

Foto: Boetiek 8

Ze zijn weer back in business en helemaal HOT!

Tegenwoordig zijn de hippe halbankjes niet alleen populair voor de entree van je woning, je kunt ze namelijk overal in huis neerzetten; in de woonkamer, slaapkamer of zelfs de badkamer. Je kunt ze voor verschillende doeleinden toepassen. Gebruik het halbankje bijvoorbeeld voor onder de eettafel voor een extra zitplek, als salontafel voor in de woonkamer of als een eyecatcher voor je woonaccessoires. Er zijn zo veel leuke manieren om het bankje te stijlen; leg er bijvoorbeeld een heerlijk plaid op samen met je favoriete boeken of tijdschriften. Of zet er mooie woonaccessoires op, zoals een vaas met bloemen of een plant, een windlicht of kandelaar, een fotolijst met foto of leuke tekst.

Het halbankje, onmisbaar in het interieur om sfeer te geven aan de ruimte. Wil jij je hal of een andere plek in het huis een stijlvolle look geven, plaats een halbankje, stijl het af met je favoriete woonaccessoires en maak er een prachtige collage van!

Close