Ieder jaar lanceert IKEA een nieuwe collectie voor de winter en feestdagen. Begin oktober was het weer zover: de IKEA wintercollectie 2017 verovert langzaam alle IKEA-winkels. Met servies dat haast gebreid lijkt, warme materialen en volop inspiratie voor kerstversiering. Kijk je mee?

IKEA wintercollectie 2017 Vinter wooninspiratie eetkamer kerstster

Foto: IKEA

IKEA wintercollectie 2017 en Ijsland

De nieuwe IKEA wintercollectie 2017 is geïnspireerd op de natuur van Ijsland. IKEA omschrijft het zelf als ‘overweldigende en robuuste schoonheid’, die ze graag in de nieuwe VINTER collectie wilden laten terugkomen. Deze collectie geeft je dan ook volop de mogelijkheid om de natuur in huis te halen, met producten van natuurlijke materialen, in warme aardetinten.

IKEA VINTER 2017: van servies tot meubels

De limited IKEA wintercollectie 2017 bestaat uit meer dan alleen kerstversiering. De collectie richt zich namelijk op de gehele winter en niet alleen op de feestdagen. Van speciaal servies tot sfeerverlichting en natuurlijke meubelstukken – aan het hele interieur is gedacht.

VINTER 2017 servies

Het VINTER 2017 servies is voorzien van een gebreid motief. Érg mooi voor een feestelijk kerstdiner, maar ook het ‘gewone’ avondeten wordt een feestje om te serveren (ok dat klinkt wel erg ‘reclamerig’, maar is het niet mooi?!).

IKEA wintercollectie 2017 Vinter wooninspiratie gebreid kerstservies

Foto: IKEA

Meubels uit de VÄSSAD collectie

Met de industriële tafels en stoelen uit de VÄSSAD collectie maak je je interieur stoerder. Het ontwerp van deze collectie is gebaseerd op toppers uit de jaren ’80 collecte van IKEA. Strak, robuut en eenvoudig, in een combinatie van hout en staal.

IKEA wintercollectie 2017 Vinter wooninspiratie kersttafel

Foto: IKEA

Verlichte snoeren, sterren en kerstboompjes

In de IKEA wintercollectie 2017 is ook volop aandacht besteed aan verlichting. Wel zo belangrijk in deze steeds korter en donkerder wordende dagen. Lichtsnoeren, feestelijke sterren en verlichte kerstboompjes zorgen voor licht in de duisternis. Op de (kerst)tafel zet je een van de speciale tafellampen of kandelaars uit de VINTER 2017-collectie.

IKEA wintercollectie 2017 Vinter wooninspiratie zithoek woonkamer kerstverlichting

Foto: IKEA

IKEA wintercollectie 2017 Vinter wooninspiratie verlichte kerststerren

Foto: IKEA

IKEA wintercollectie 2017 Vinter wooninspiratie kerstverlichting

Foto: IKEA

Verwarmend textiel

Ook dit jaar is er weer textiel aan de VINTER 2017 collectie toegevoegd. Kussens, plaids en slofjes in aardetinten zorgen ervoor dat je het niet koud hoeft te hebben deze winter.

IKEA wintercollectie 2017 Vinter wooninspiratie warme sierkussens

Foto: IKEA

Sfeervolle kerstdecoratie

En last but not least: in de IKEA wintercollectie 2017 is natuurlijk ook gedacht aan kerstversiering.

De VINTER 2017 en VÄSSAD collectie zijn beide – vanaf respectievelijk 13 en 1 oktover 2017 – in beperkte oplage verkrijgbaar. Bij de IKEA wintercollectie 2017 geldt dan ook: op=op.

IKEA wintercollectie 2017 Vinter wooninspiratie dressoir met kerstversiering

Foto: IKEA

IKEA wintercollectie 2017 Vinter wooninspiratie kaarsen sfeerverlichting

Foto: IKEA

IKEA wintercollectie 2017 Vinter wooninspiratie karaf met melk-en-suiker set

Foto: IKEA

Close