Zeg je In-House meubels dan zeg je genieten, comfort en rust. Een interieur van In-House wordt gekenmerkt door lichte kleuren, speelse lijnen en veel metaal en natuurlijke materialen. Degelijk en mooi dus!

Rustige meubels

Het leven van vandaag is snel en druk en veel mensen zoeken dan ook een goede balans tussen hectiek en rust. Biologische voeding, tuinieren en duurzame producten staan daarom meer dan ooit in het middelpunt van de belangstelling. De natuur is belangrijk en biedt de mens een rustpunt in zijn bestaan. In-House meubels kan zich helemaal vinden in deze trend en dat is terug te zien in hun visie op hoe een interieur er uit zou moeten zien: veel planten, robuuste meubels vervaardigd van metaal en natuurlijke materialen en vooral veel licht! Licht van buiten, maar ook lichte kleuren en mooie verlichting.

Foto: In-House

Een goede balans met In-House meubels

De eettafel is daarbij het bruisende centrum. Een plaats waar het gezin dagelijks bij elkaar komt voor de maaltijden en waar lange gezellige avonden aan worden doorgebracht met vrienden en familie. Het is een plek om te werken en te studeren, maar ook om spelletjes te doen en verjaardagen te vieren. De spil van je huishouden dus! Kies daarom voor een ruime, stoere tafel die tegen een stootje kan.

Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je thuis lekker bij kunt komen. Een comfortabele bank of fauteuil is de beste plek om dat te doen. Met die twee elementen, de tafel en de bank, heb je een goede basis om je interieur verder aan te vullen. Bij de collectie In-House meubels vind je daarom naast stoere tafels en comfortabele banken en fauteuils, ook bijzettafels, stevige krukjes (die overigens multifunctioneel zijn en ook als tafeltje of voetenbank gebruikt kunnen worden), zachte kleden om met je blote voeten op te staan, fluffy kussens om je in de bank in te graven en talloze andere accessoires om de boel gezellig te maken. Kortom, alles wat je nodig hebt om de perfecte balans tussen sfeer en functionaliteit te creëren!

Dit is een advertorial in samenwerking met veroudenwonen.nl

Close