Je planten bewateren in stijl? Dat kan met de Kikkerland plantenspuit Mister Brass. Hij is functioneel én ziet er erg leuk uit. Genoeg reden om hem vandaag als Interieurtip van de Dag door het leven te laten gaan.

 
 
20170920 Interieurtip van de Dag Kikkerland plantenspuit Mister Brass

Foto: Kikkerland

Stylen met de Kikkerland plantenspuit Mister Brass

Een plantenspuit als de Kikkerland plantenspuit Mister Brass verstop je natuurlijk niet; die mag gezien worden! En dus style je hem gewoon tussen je andere woonaccessoires of in een groepje planten. Op je dressoir, in de vensterbank tussen de planten of op je eettafel – hij leent zich net zo goed voor het stylen als andere woonaccessoires. Zo maak je hem niet alleen functioneel, maar zorg je er ook voor dat het een mooie blikvanger in je interieur wordt. Zoals je op de foto kunt zien, is hij relatief klein: 8,4 cm breed en 14,3 cm hoog. Zo past hij overal bij en hoef je dus niet de hele boel om te gooien. Hij geeft je planten een fijne mist, waar veel planten je dankbaar voor zullen zijn.

Kikkerland plantenspuit Mister Brass online kopen

Je kunt de Kikkerland plantenspuit Mister Brass online kopen bij onder andere vtwonen.nl en/of via bovenstaande buttons.

Close