In artikelen op InteriorGuide.nl die over keukenstyling gaan, wordt altijd als tip meegegeven om te stylen met de dingen die ‘van nature’ in de keuken thuishoren. Je hebt je keuken natuurlijk het liefst netjes, zodat hij makkelijk schoon te houden is. Overal tierelantijntjes is dan niet handig. Gelukkig kun je eenvoudig stylen met de dingen die sowieso al in de keuken aanwezig zijn. Met deze tips voor je koffiezetapparaat bijvoorbeeld, creëer je eenvoudig een mooie blikvanger in de keuken.
Koffiezetapparaat als blikvanger in de keuken sfeerimpressie

Koffiezetapparaat als centerpiece

Heb je nog geen koffiezetapparaat of is de jouwe toe aan vervanging, dan kun je bij het uiterlijk meteen rekening houden met je styling. Heb je al een mooie koffiezetter of moet je het om een andere reden doen met degene die je hebt? Ook dan kun je er gelukkig wat moois van maken, namelijk met koffieaccessoires.

Accessoires rondom je koffiezetapparaat

Een interieur kun je mooier maken met accessoires en dat geldt voor de keuken net zo goed. Wel, zoals je hierboven al kon lezen, het liefst met accessoires die je sowieso al in de keuken tegenkomt. In het geval van een koffiehoekje kun je bijvoorbeeld een aantal mooie mokken en kop en schoteltjes neerzetten. Ook een mooi suikerpotje, melkkannetje en bewaarbox voor je koffie kun je hier tentoonstellen. Door bewuste keuzes te maken voor het uiterlijk van al deze accessoires, geef je het hoekje automatisch de looks die jij wilt. Stem alles bijvoorbeeld op elkaar af qua kleur óf maak er juist een kleurrijk geheel van door gebruik te maken van wisselende kleuren.

Kortom, een koffiezetapparaat hoeft niet meer afgezonderd in zijn eentje op het aanrecht te staan, maar kan zijn eigen steentje bijdragen aan de styling van je keuken. Met een paar leuke (koffie)accessoires heb je binnen no time een gezellig hoekje erbij. Daarmee ziet je keuken er meteen een stuk leuker uit.

Dit is een advertorial in samenwerking met Philips

Close