interiorguide.nl logo
Search
Kunst aan de muur

Kunst aan de muur

Inhoudsopgave

Je hebt een kale muur en daar wil je wat mee. Maar wat? Je hebt al van alles overwogen en uiteindelijk ben je eruit: het wordt een kunst reproductie. Maar welke? En op welk materiaal? Nu hebben we iets ontdekt wat je redding zal zijn! Bij Wallstars ben je namelijk aan het juiste adres voor deze hersenkraker. Ze bieden naast een prachtige collectie kunstwerken, ook het ideale materiaal; een hoogwaardig verwisselbaar doek met print waarop je alles uit de bijzondere kunstcollectie af kunt drukken. Denk aan oude meesters, moderne kunst, maar ook iets geheel nieuws AI kunst! Kortom; de ideale vorm van kunst aan de muur

Verwisselbare doeken

De doeken van Wallstars worden geplaatst in een aluminium lijst. Deze lijst is van de voorzijde zeer subtiel en nauwelijks waarneembaar; je ziet ongeveer een randje van 1mm. Aan de zijkant steekt het frame 2 tot 5 cm van de wand, afhankelijk van welk type frame je kiest. De doeken zijn verwisselbaar binnen je frame en zelf super eenvoudig op te spannen! Een doek trek je in 3 seconden uit het frame en een nieuw doek plaats binnen een minuut. 

Moderne kunst

Maak je keuze uit reproducties van moderne werken van vandaag de dag. Opkomende talenten met prachtige moderne werken bieden hun kunst exclusief aan bij Wallstars. Maar ook ervaren gevestigde kunstenaars bieden prachtige werken aan waaruit je kunt kiezen. Vrolijke bermbloemen in abstracte vorm, lijnen en vegen in frisse kleuren, maar ook collage werken met knipsels verrijken de collectie. Je vindt altijd wel een modern kunstwerk wat bij je past. 

Oude Meesters

Houd je meer van klassiek? Oude meesters zijn ook te vinden bij Wallstars. Denk aan de klassieke kunstwerken van Claude Monet. Maar ook klassiekers als De Nachtwacht en Het Melkmeisje ontbreken natuurlijk niet. Je tovert je woonkamer, slaapkamer of kantoor in een handomdraai om in de sferen van het Rijksmuseum! En ben je het zat? Dan wissel je toch gewoon weer naar iets anders? 

AI Kunst

Dit is iets nieuws en mega populair; AI kunst! Wees een van de eerste met AI kunst aan je muur. Maar wat is dat dan precies? AI kunst is gemaakt door algoritmes van AI computers op basis van de invoer van iemand. Iemand visualiseert dus een bepaald beeld in zijn of haar hoofd, en probeert dit zo goed mogelijk te omschrijven. De AI computer genereerd hier een beeld van. Vaak wordt er nog een kunstzinnige draai gegeven door de gebruiker zelf, en voila; een AI kunstwerk is geboren. Bekijk de collectie bij Wallstars en kies je favoriet!