Letterverlichting circusster HEMA aan

Op Instagram is het een rage: de letterverlichting van de HEMA. En alhoewel dat voor mij vaak betekent dat ik het niet hoef, kon ik de stervorm van deze letterverlichting toch echt niet weerstaan. Helemaal nu het steeds vroeger donker wordt en het zo koud buiten is, geeft deze verlichting mij een heel knus gevoel. En dus ging er vandaag zo’n ‘circusster’ met mij mee naar huis. Naast de ster is de letterverlichting van de HEMA ook in de vorm van de Eiffeltoren, het &-teken en alle letters van het alfabet verkrijgbaar. En alhoewel ze niet allemaal in iedere HEMA-winkel verkrijgbaar zijn, lees je hieronder een tip hoe je toch aan de letterverlichting van jouw keuze kunt komen.

KORTINGTIP: via deze link ontvang je van 25 t/m 28 oktober 2016 15% korting op de HEMA-collectie, dus ook op letterlampen!

letterverlichting X

Letterverlichting als sfeermaker

Naast dat de letterverlichting in mijn ogen iets speels heeft (en dus ook erg leuk is voor de kinderkamer!), brengt het ook erg veel sfeer. De lampjes geven namelijk een heel subtiel licht. Ik heb hem nu in combinatie met wat woonaccessoires op mijn tv-kast staan, maar je kunt hem ook bovenop de rugleuning van je bank neerzetten of op een bijzettafeltje. En het leuke vind ik ook nog: de letterverlichting, en met name de sterverlichting, past perfect in de sfeer van de aankomende feestdagen.

Letterverlichting uitverkocht… en nu?

In het HEMA-filiaal waar ik mijn letterverlichting heb gekocht, hadden ze maar een paar letters en de ster op voorraad. Aangezien dit in veel filialen het geval zal zijn, heb ik een handige tip voor je: bestel de verlichting online. Je kunt er vervolgens voor kiezen om hem, met verzendkosten, thuis te laten bezorgen, maar je kunt hem ook in een filiaal naar keuze laten bezorgen. In dit laatste geval worden er geen verzendkosten berekend en heb je toch de letterverlichting van je keuze. Een paar letters zijn online ook uitverkocht, maar de meeste letters zijn gewoon te bestellen. Lijkt dit jou ook een goed plan? Bekijk de circuslichten van HEMA online en kijk of ze de letterverlichting van jouw keuze online op voorraad hebben.

Letterverlichting circusster HEMA uit

Close