Memobord van gaas zelf maken interieurtips

Je kunt met gaas eenvoudig zelf een memobord maken waarop je van alles kwijt kunt (bron: trendenser.se)

Vandaag zijn we een beetje in de DIY stemming en daarom hierbij nog eentje voor hoe je een memobord van gaas zelf kunt maken. Het memobord van de foto is een leuk voorbeeld, maar je kunt het gaas in allerlei kleuren verven en het bord zo groot maken als je zelf wilt. Ook qua decoratie zijn er allerlei mogelijkheden, waardoor je het memobord van gaas helemaal ‘jij’ kunt maken. In dit artikel vertellen we je stap-voor-stap hoe je een memobord van gaas zelf maken kunt en geven we tips om het bord aan te kleden.

Memobord van gaas zelf maken stap-voor-stap

Voor het memobord zelf heb je alleen gaas nodig en eventueel verf om het gaas te kleuren. Let er hierbij wel op dat je verf gebruikt die geschikt is om gaas te verven. Zo ga je te werk om een memobord van gaas zelf te maken:

  • Koop een stuk gaas naar wens. Dit kan bij een bouwmarkt, maar wellicht vind je ook wat op Marktplaats;
  • En als je dan toch bij de bouwmarkt bent, koop dan ook een potje mooie verf in de kleur waarin jij je memobord van gaas graag ziet. Liever online kopen? Kijk dan eens in de verfcollectie van Bol.com.

In principe is je memobord van gaas nu klaar. Eventueel kun je hem aan de muur bevestigen, maar je kunt hem ook schuin tegen een wand aan zetten.

Je memobord van gaas aankleden

Het memobord van gaas kun je – vanzelfsprekend – gebruiken om allerlei memo’s aan te plakken, maar het is ook een leuke decoratiemogelijkheid. Bevestig er mooie foto’s aan, leuke recepten, knoop er voor de sier een strikje omheen… Het kan allemaal! Wat we zelf erg leuk vinden, zijn de knijpertjes en clips die je bij Dille & Kamille – Schrijfwaren kunt vinden. Daar hebben ze talloze knijpertjes en clips, van luxe metalen clips tot speelse houten knijpertjes met leuke diertjes erop. Daarmee kun je van alles aan je memobord klemmen en versier je hem tegelijkertijd.

In een paar kleine stappen kun je zo zelf je memobord van gaas zelf maken. Je kleedt hem aan zoals jij dat wilt, zodat hij helemaal in jouw stijl is en bij jouw interieur past. Je kunt een memobord van gaas zelf maken voor in de keuken, maar ook in het toilet of gewoon in de woonkamer is ‘ie erg leuk.

Close