20171206 Interieurtip van de Dag Nordal Ring vaas

Foto: Nordal

Alhoewel een basic vaas met uitbundige bloemen erg mooi kan zijn, is het tegenovergestelde ook erg mooi. Een stijlvolle vaas met een enkele bloem. De Nordal Ring vaas bijvoorbeeld, zoals op de foto met een los takje van de monstera. Eenvoud op z’n best. En omdat deze vaas zo goed samen gaat met eenvoud, is hij vandaag de Interieurtip van de Dag.

 
 

Nordal Ring vaas stylen

De Nordal Ring vaas is van origine een perfecte accessoire voor in de Scandinavische woonstijl. De robuuste, onafgewerkte look zorgt ervoor dat hij ook in een stoere woonstijl helemaal tot zijn recht komt. Dat hij voor meerdere dingen te gebruiken is, maakt hem extra functioneel. Niet alleen een bos bloemen of enkele tak kun je erin kwijt, maar ook een waxinelichtje. En zelfs zonder inhoud zal hij een toevoeging zijn op je interieur. Bijvoorbeeld in een hoekje vergezeld van andere mooie woonaccessoires. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus aan te passen aan jouw interieur en stijl.

Nordal Ring vaas online kopen

Je kunt de Nordal Ring vaas online kopen via bovenstaande buttons of bijvoorbeeld via vtwonen.nl.

Om ervoor te dit zorgen dat InteriorGuide.nl kan blijven voortbestaan, is in dit artikel gebruikgemaakt van affiliate links. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

Close