Keuken inrichten

Kruidenhoekje: slim stylen met kruiden

In verschillende artikelen op Interieurtips.eu die gericht zijn op keukeninspiratie, heb je al kunnen lezen dat er steeds eenzelfde tip naar voren komt: breng sfeer aan in de keuken met producten die er 'van nature' in voor komen. Maak bijvoorbeeld een leuk hoekje met...

Lees meer
Keuken inrichten
Op een goede manier de keuken inrichten, is erg belangrijk. De keuken is immers een plek waar je een groot gedeelte van je tijd doorbrengt, namelijk voor het bereiden van het eten, het pakken van een snack of drinken, etc. In sommige gevallen is het besteden van extra aandacht aan de keukeninrichting nog belangrijker, bijvoorbeeld wanneer je een woonkeuken hebt of wanneer je hobbymatig veel bezig bent met koken en/of bakken. De keuken inrichten naar jouw wensen, is in ieder geval erg verstandig.
Lees meer...

Keuken inrichten naar wens

Hoe je de keuken inrichten gaat, hangt dus deels af van wat jij in de keuken doet en wat je daarbij nodig hebt. Hierbij moet je denken aan dingen als de hoeveelheid opbergruimte, werkruimte en elektrische apparatuur, maar ook aan eventuele zitplekken . Hier kun je achterkomen door goed bij jezelf na te gaan wat je nu zoal in de keuken gebruikt en wat je op dit moment in de keuken mist. Waar loop je tijdens het koken of bakken tegenaan? Het bekijken van keukenvoorbeelden helpt ook erg goed: het is dé manier om inspiratie op te doen. En wil je hulp bij de indeling, dan kun je altijd een gratis afspraak inplannen met een keukenadviseur die je helpt te achterhalen wat voor jou de ultieme keuken zal zijn (wanneer je serieus op zoek bent naar een nieuwe keuken, dan is zo’n afspraak altijd mogelijk – vrijblijvend!).

Keuken inrichten met inspirerende voorbeelden

Het bekijken van voorbeelden qua keukeninrichting kan gemakkelijk met de verschillende gratis keukenboeken die verkrijgbaar zijn bij uiteenlopende keukenwinkels. Hieronder vind je er een aantal op een rij. Klik op de link om desbetreffend keukenboek (vrijblijvend!) aan te vragen dan wel te downloaden. Met name de downloads zijn fijn als je direct aan de slag wilt. Maar ook de versies die je per post krijgt, zullen gauw genoeg op je deurmat vallen.

Download de gratis keukenbrochure van Keukenplaats (tip!)
Bestel het Gratis magazine van Mandemakers
Bestel het Gratis keukenboek bij Bruynzeelkeuken.nl

Keuken inrichten stappenplan

Om je bij het keuken inrichten nog een stapje verder te helpen, vind je hier een stappenplan. In dat stappenplan staat iedere stap van de keukeninrichting afzonderlijk beschreven, zodat je uiteindelijk jouw droomkeuken hebt en geen enkel onderdeel hebt gemist. De keuken inrichten wordt daarmee een stuk gemakkelijker!

Tip: heb je vragen of wil je meepraten over een van de blogartikelen? Word dan lid van de community van InteriorGuide.nl op Facebook!

Close