Terras inrichten

Iedere keer dat het mooi weer is, zitten we graag op het terras. Drankje erbij, lekker kletsen of gewoon heerlijk wegdromen. Nu het ook daadwerkelijk steeds vaker mooi weer is, is het hoog tijd om je bezig te houden met je terras inrichten. Op een gezellige manier je terras inrichten, doe je door een mooi zithoekje te maken, leuke bloemetjes te planten, noem maar op. Op InteriorGuide.nl geven we je tips en tricks om je tuin of balkon zo gezellig en mooi mogelijk te maken. Hierin kun je natuurlijk zo ver gaan als je zelf wilt. Ben je nieuwsgierig welke tips we op het gebied van terras inrichten voor je in petto hebben en wil je graag inspiratie voor je terras opdoen, maak hierboven dan direct je keuze uit ons blogoverzicht met tips voor het terras, tuin en balkon.

Lees meer...

Terras inrichten met tuinaccessoires

Alhoewel bij je terras inrichten tuinmeubels volstaan om je terras gebruiksklaar te maken, zorgen accessoires ervoor dat je meer sfeer op het terras creëert. Lees bijvoorbeeld ons artikel over je terras inrichten met tuinaccessoires of het artikel waarbij we specifiek ingaan op windlichten. Maar ook vuurkorven brengen natuurlijk sfeer in de tuin. Ook helpen mooie bloempotten met het verbeteren van de sfeer. Lees voor inspiratie hiervoor ons artikel over bloempotten.

Terras inrichten: de basis

Op een leuke manier het terras inrichten, vereist verschillende dingen. Alhoewel tuinmeubels er wel voor zorgen dat je kunt zitten, is een terras niets zonder mooie planten in de tuin. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste planten, lees dan ons artikel over het uitkiezen van planten. Ga je voor veel bloemen en planten of houd je je tuin het liefst zo onderhoudsvrij mogelijk? En kies je daarbij voor planten in de grond of wil je alles in bloempotten? Vanzelfsprekend is een combinatie van deze twee ook mogelijk.

Wil je je terras inrichten en heb je hiervoor meer inspiratie nodig, lees dan de vele woonideeën die wij voor je hebben. Op Interior Guide hebben we deze categorie in ons woonblog speciaal ingericht voor het terras, zodat je in één overzicht allerlei tips kunt vinden en inspiratie kunt opdoen voor zowel je tuin als balkon. Ook geven we je per artikel informatie over waar je desbetreffende planten, bloemen, tuinaccessoires of tuinmeubelen kunt kopen. Je terras inrichten wordt zo een stuk eenvoudiger én leuker!

Close