Opbergen interieurtips en interieurideeën

Netjes alles opbergen met mandjes

Bij het inrichten van een stijlvol interieur moet je niet alleen denken aan het plaatsen van de mooiste meubels en het gebruik van de fraaiste woonaccessoires. Wat ook belangrijk is, is dat je je huis netjes houdt. Want is je huis opgeruimd, dan voel je je fijner. Gelukkig kun je je huis op een stijlvolle manier opbergen, door het gebruik van mooie mandjes. Deze manden hebben naast een opbergfunctie ook een grote toegevoegde waarde voor de look van je interieur. In dit artikel vind je woonideeën voor het opbergen van al je spulletjes en kun je interieurinspiratie opdoen voor de mooiste mandjes. Want: opgeruimd staat netjes!

Alles netjes opbergen

Om fijn te kunnen wonen, is het verstandig je huis netjes te houden. Natuurlijk is het niet 24/7 mogelijk om je huis in een perfecte staat te houden. Maar je kunt in ieder geval genoeg opbergmogelijkheden creëren, zodat opbergen voortaan ontzettend eenvoudig is. Zoals gezegd, kun je hiervoor mooie mandjes gebruiken. Manden zijn in allerlei kleuren en materialen te verkrijgen, zodat je gemakkelijk mandjes vindt die bij jouw smaak en interieur passen.

Het praktische aan manden is dat je ze overal kwijt kunt en dat ze mooi in je interieur staan. Heb je ruimte onder je bed? Plaats dan een paar mooie mandjes langs de rand van je bed. Ook onder je tv-meubel, salontafel of in je boekenkast kun je manden kwijt. Plaats ze waar je ruimte ervoor hebt en leg er alle losliggende spulletjes in, zoals post, speelgoed, sjaals en alles dat normaal gesproken in je huis rond blijft zwerven.

Manden uitzoeken

Trendhopper maakt opruimen leuk met de mandjes en andere opbergers die je via hun website kunt kopen. Je kunt er allerlei soorten manden vinden, zoals gevlochten manden en stoffen manden. Ook magazinetassen om je woonmagazines in op te bergen, maken deel uit van het ruime assortiment. Maar het houdt niet op bij manden en magazinetassen, want ook kapstokken helpen je jouw huis netjes te houden. En daarom maken ook kapstokken deel uit van het opbergassortiment van Trendhopper. Daarnaast heeft Woonaccessoires.net ook allerlei mooie manden van het merk Riverdale.

Wil jij je huis ook opgeruimd houden, zodat je je zo goed mogelijk voelt? Doe dan eens wooninspiratie op bij Trendhopper. Met onze interieurtips in combinatie met hun opbergers, maak je je inrichting zo mooi en opgeruimd mogelijk.

Close