Over ons

InteriorGuide.nl is een gids die je meeneemt door de wondere interieurwereld. Met een online woonmagazine waarin je inspiratie kunt vinden voor iedere ruimte in en om het huis, voor kleine aanpassingen tot grootse make-overs. Maar ook met een handige webshop gids, woonbeurzen gids en interieurstylen gidsInteriorGuide.nl is in 2014 als Interieurtips.eu opgericht door Romina Frias, omdat zij een soortgelijke site miste: het idee van een woonmagazine, maar dan online. Een plek waar je niet alleen inspiratie kunt opdoen, maar waar je ook direct kunt zien waar de gebruikte accessoires te koop zijn – dit laatste ontbreekt vaak op soortgelijke websites. Hier bleken mensen ook naar op zoek te zijn: niet alleen is InteriorGuide.nl uitgegroeid tot een website met een groot aantal volgers op social media als Facebook en Instagram, maar het platform is sindsdien ook ontzettend uitgebreid.

Om ervoor te zorgen dat InteriorGuide.nl kan blijven voortbestaan, vind je in de meeste artikelen links naar partners, waar je de in het artikel genoemde meubels en/of woonaccessoires kunt kopen. Afhankelijk van de soort link, wordt er in ruil voor de link een percentage gegeven van de eventuele omzet. Ook staan op InteriorGuide.nl advertorials; is dit het geval, dan staat het er altijd bij – wel zo duidelijk! Heb je zelf een woonwinkel en interesse in een advertorial, bekijk dan de advertentiemogelijkheden.

Romina profielfotoRomina, 31 jaar, is de oprichtster, eigenaresse en eindredacteur van InteriorGuide.nl. Het merendeel van de artikelen in ons online woonmagazine is door haar geschreven. Vanuit haar liefde voor alles omtrent interieur en het werken als copywriter, is het idee ontstaan om InteriorGuide.nl op te richten.

InteriorGuide.nl community

Close