Over ons

InteriorGuide.nl is een online woongids, die je inspireert om van je huis een fijn thuis te maken – op elk gebied. Waar Interior Guide voorheen door het leven ging als interieurtips.eu, met praktische stylingtips, is het nu meer dan dat. De stylingtips kun je hier nog steeds vinden, want juist die tips helpen jou bij het creëren van het ultieme thuisgevoel. Maar dat is niet alles dat voor dat gevoel zo belangrijk is. Vandaar de naamswijziging én de uitbreiding.

Sinds de naamswijziging op 1 juni 2017 is doorgevoerd, is Interior Guide ontzettend uitgebreid. Een van de nieuwe categorieën op Interior Guide is de categorie huishouden, die langzaam maar zeker gevuld wordt met handige tips. Want ja, het huishouden is nu eenmaal een groot onderdeel van ‘wonen’ en hoort er dan ook zeker bij. Dus hoe fijn is het om dat net even wat makkelijker te maken?

Naast mooi én schoon wonen, willen we natuurlijk het liefst ook praktisch wonen. Dat kan al door je huis zodanig in te richten dat je bijvoorbeeld genoeg loopruimte hebt. Of door goed na te denken over dingen als verlichting en het aantal zitplekken. Maar ook ‘slim wonen’ is iets wat steeds meer voorbij komt. Daarom is sinds kort de categorie smart home op Interior Guide te vinden. Een categorie die je helpt om je leven wat makkelijker te maken, door handige snufjes voor in huis. Een verwarming die je op afstand aan en uit kunt zetten, maar ook bijvoorbeeld de verlichting.

Naast het online magazine met uiteenlopende categorieën, zijn er ook andere onderdelen op Interior Guide te vinden. De webshopgids, stylistengids en woonbeurzengids bijvoorbeeld, die jou nog meer helpen om je weg te vinden in interieurland.

Alle onderdelen samen vormen een complete gids op interieurgebied. En zo ontstond de naam Interior Guide. Laat je inspireren en maak van jouw huis de plek waar je het liefst bent, waar je helemaal tot rust komt.

Om dit alles te kunnen blijven doen, is natuurlijk geld nodig. Wat tjah, ook hier moet het spreekwoordelijke brood op de plank komen. Om die reden wordt samengewerkt met verschillende woonmerken en woonwinkels. Middels een advertorial, waarvoor een bepaald bedrag betaald wordt, dan wel middels affilate links of banners. Die samenwerkingen zorgen ervoor dat Interior Guide kan blijven voortbestaan en zo kan blijven uitbreiden om jouw gids door interieurland te blijven vormen. Wil je meer weten over affiliate links? Hier vind je een uitleg daarover. Heb je zelf een woonwinkel en interesse in een advertorial, bekijk dan de advertentiemogelijkheden. Overigens wordt alleen samengewerkt met bedrijven die bij Interior Guide passen en die goed voelen. Én bij ieder artikel staat vermeld of er sprake is van een advertorial. Hoe dan ook komt de tekst in het artikel vanuit het hart en staan er échte tips in – geen ‘reclamepraat’. Op die manier blijf je er altijd wat aan hebben, of het artikel nu een betaalde opdracht is of niet. Wel zo fijn én eerlijk, toch?

Wil je meer inspiratie of gezellig meepraten met de community? Dat kan via Facebook en Instagram.

Close