Prinsessenkamer accessoires x 10

Voor veel meiden is het een droom om een prinsessenkamer te hebben. Met deze meubels en kinderkameraccessoires maak je die droom eenvoudig waar. Een paar aanpassingen kunnen al een groot effect geven en een mooie prinsessenkamer creëren.

Prinsessenkamer accessoires #1: Kroonluchter Maxima

Een kroonluchter is in ieder geval één ding dat in een prinsessenkamer niet mag ontbreken. Kroonluchter ‘Maxima’ zorgt ervoor dat de sfeer in de kamer direct verandert in prinsessenstijl.

Prinsessenkamer accessoires #2: Mandje Handed By

Dit roze Handed By mandje is erg geschikt om de prinsessenkamer netjes opgeruimd te houden. De mandjes zijn in allerlei maten en kleuren te verkrijgen, zodat je genoeg opbergruimte kunt creëren. De kleine (handgemaakte) mandjes van Handed By zijn ook leuk voor in/op een kaptafel (nummer 10).

Prinsessenkamer accessoires #3: Colorique Bindi klamboe

Deze roze klamboe van Colorique tovert het bed om in een waar prinsessenbed. De klamboe heeft een mooie look en zorgt tegelijkertijd voor bescherming tegen muggen. De klamboe is ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Prinsessenkamer meubels #4: Coming Kids bed Yara

Door het gecapitonneerde hoofdeinde heeft Coming Kids bed Yara (verkrijgbaar in verschillende formaten) een chique uitstraling – erg geschikt voor een prinsessenkamer dus en de blikvanger van de kamer!

Prinsessenkamer meubels #5: Coming Kids voetenbankje/hocker Yara

Coming Kids hocker Yara is, net als Coming Kids bed Yara (nummer 4), gecapitonneerd en heeft daarmee een luxe prinsessen look. Gecombineerd met Coming Kids bed Yara creëer je in een handomdraai de basis voor een prinsessenkamer! Er is ook een kleinere versie van hocker Yara. Leuk om als stoeltje bij een kaptafel of bureautje te zetten en zo dezelfde stijl in de hele prinsessenkamer terug te laten komen.

Prinsessenkamer accessoires #6: Gordijnen met hartjes van Taftan

Dit roze gordijn met hartjes van Taftan ziet er schattig en romantisch uit en is daarmee erg leuk voor je prinses om bij weg te dromen. Ook vitrage past mooi in een prinsessenkamer.

Prinsessenkamer accessoires #7: Knit Factory sierkussen

Knit Factory sierkussen Jesse is in meerdere kleuren en formaten verkrijgbaar en erg leuk om een knus hoekje te creëren waar je prinsesje in kan relaxen en theeleuten met vriendinnen. Dat kan op bed, maar je kunt ook een leuk zithoekje op de grond maken.

Tip: het is ook erg leuk om een zithoekje met een plaid, sierkussens en een klamboe te creëren. Leg het plaid in een hoekje op de grond met de klamboe eromheen. In een hoekje van het plaid leg je allerlei sierkussens en voilà: je prinsesje heeft er een knus zithoekje bij!

Prinsessenkamer accessoires #8: Kidsdepot vloerkleed Carpy Pink

Met dit Kidsdepot vloerkleed Carpy Pink neem je ook de vloer mee in de prinsessensfeer. Heb je bijvoorbeeld een koele laminaatvloer, dan breng je met dit kleed extra warmte en sfeer in de prinsessenkamer.

Prinsessenkamer accessoires #9: Colorique Bindi plaid patchwork roze

Dit roze patchwork plaid van Colorique mag eigenlijk in geen enkele prinsessenkamer ontbreken. Het plaid voelt heerlijk aan en zorgt met zijn prachtige vormgeving voor een perfecte aanvulling op de prinsessenkamer. Leg hem op bed of gebruik hem als kleed op de grond bij het spelen of een ‘picknick’ in de prinsessenkamer.

Tip: creëer je het prinsessenhoekje dat bij nummer 7 als tip staat, dan is dit plaid natuurlijk erg mooi om te gebruiken!

Prinsessenkamer meubels #10: Kidkraft luxe kaptafel met stoel

Met deze Kidkraft kaptafel voelt je dochter zich direct als een prinsesje! Perfect dus om deel uit te maken van de prinsessenkamer. Leuk om te combineren met de Handed By mandjes van nummer 2.

Prinsessenkamer Coming Kids yara bed en voetenbankje

Nummer 4 en 5 uit het lijstje hier samen

Prinsessenkamer Colorique klamboe blauw

De Colorique klamboe (nummer 3) is ook in de kleur jade verkrijgbaar. De overige accessoires van de foto zijn ook erg mooi voor de prinsessenkamer, zoals het Colorique hartjesgordijn en de Colorique kussens op het bed. Klik op de foto om naar de collectie van Colorique te gaan.

Prinsessenkamer Handed By mandjes roze en paars

Handed By mandjes (nummer 2) zijn in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar, zodat je altijd een in jouw prinsessenkamer passende opbergmand vindt. Klik op de foto om naar de collectie Handed By mandjes te gaan.

Close