Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie kerstdecoratie op etagere
Gisteren vond de Rivièra Maison Christmas VIP Experience plaats in het Polderhuis in de Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Hier werd de nieuwste kerstcollectie gepresenteerd: de Rivièra Maison Christmas Collection 2016, genaamd ‘Villa Perosa’. Een team van stylisten is een week lang in de weer geweest om er een ‘night to remember‘ van te maken. Live gezongen kerstliederen op de achtergrond, rondlopende catering én natuurlijk overal tot in de puntjes gestylde kersttafels en kersthoekjes. In dit artikel kun je meegenieten van al het moois dat deze avond te zien was én kun je meer lezen over de Rivièra Maison Christmas Collection 2016.
Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie wit kerstornament

Gespotte kleuren in de Rivièra Maison Christmas Collection 2016

Traditionele rode of groene kerstballen? Nee! In plaats daarvan kun je met de Rivièra Maison Christmas Collection 2016 een heus winter wonderland creëren met de vele witte, doorzichtige of met sneeuw beklede kerstballen (en zelfs met sneeuw ín de kerstornamenten!). Beschreven met vrolijke teksten als ‘Let it snow’, ‘Have a wonderful Christmas’ en ‘Jingle all the way’. Daarnaast heb je een serie blauwe ornamenten, waarmee je een prachtige ijzige kerstboom kunt creëren. Wil je toch graag voor rood gaan, maar het anders aanpakken dan normaal? In de Rivièra Maison Christmas Collection 2016 vind je leuke rood-witte koffertjes, rood-witte autootjes en rode kerstkransjes om in de boom te hangen of ergens als kerstdecoratie neer te zetten.

Interieurtip: opvallend waren de zwarte kerstballen, die er zodanig uitzien dat je het idee krijgt van een krijtbord met daarop een op de populaire handlettering manier geschreven vrolijke tekst. Ook érg leuk: het doorzichtige ornament vol papiertjes met daarop kerstwensen geschreven.

Kerststukjes in een geheel nieuw jasje

De welbekende kerststukjes van steekschuim met groen, kerstballetjes en in het midden een dinerkaars, zal je in de Rivièra Maison Christmas Collection 2016 niet tegenkomen. In plaats daarvan vind je prachtige alternatieven: schalen vol kerstdecoratie, étagères met daarop dennenappels, kerstballen en sneeuw verspreid… of wat dacht je van een stolp met daarin mooie kerstaccessoires? Het was op de Rivièra Maison Christmas VIP Experience allemaal te vinden. Dan kún je toch niet meer kiezen voor de ‘standaard versie’ van kerststukjes?!

Het is wellicht een beetje te vroeg, maar voor velen mag de kerstperiode na het zien van al dit moois vast al beginnen… Bekijk de onderstaande sfeerbeelden voor nog meer kerstinspiratie. Zelf hebben? Je kunt de Rivièra Maison Christmas Collection 2016 shoppen bij onder andere Rivièra Maison zelf.

Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie boompjes op dienblad

Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie winterse decoratie op schaal

Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie kersttafel

Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie bed

Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie witte kerstboom

Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie rood-witte kerstdecoratie

Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie doorzichtig ornament met sneeuwvlok

Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie blauwe ornamenten

Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie windlichten met sneeuw

Rivièra Maison Christmas Collection 2016 Villa Perosa sfeerimpressie kerstdecoratie in stolp

Close