Alhoewel het op de meeste dagen nog koud is, laat het zonnetje zich toch steeds vaker zien. Het is voorjaar! En daarmee zijn er nieuwe slaapkamertrends in interieurland aangekomen. In dit artikel worden deze woontrends voor je opgesomd. Laat je inspireren en creëer ook in jouw slaapkamer het ultieme lentegevoel.

Slaapkamertrends #1: Flower Power

Het is voorjaar en overal waar we kijken, zien we volop bloemen. Ook dit jaar wordt dit doorgevoerd in de slaapkamer. Een van de slaapkamertrends voor het voorjaar van 2017 is dan ook: Flower Power oftewel bloemen galore. Ben je toch al zo dol op bloemen en haal je de natuur graag in huis? Dan is dit dé trend voor jou. Van een los bloemetje tot complete bloemenvelden; er is van alles wat.

Slaapkamertrends #2: Stonewashed

Hoeft het voor jou allemaal niet zo fleurig, dan is een van de andere slaapkamertrends van dit voorjaar misschien wat voor jou: Stonewashed. Deze katoenen dekbedovertrekken hebben een neutrale kleur, wat voor een ontspannen sfeer in de slaapkamer zorgt. Perfect voor wanneer minimalistisch jouw ding is, want deze effen dekbedovertreksets zijn precies dat. En een tikkie stoer, door het stonewash effect.

Slaapkamertrends voorjaar 2017 trend 1 Stonewashed sfeerimpressie Essenza Guy

Dekbedovertrekset: Essenza Guy

Slaapkamertrends voorjaar 2017 trend 2 Stonewashed sfeerimpressie House In Style Sardinia

Dekbedovertrekset: House in Style Sardinia

Slaapkamertrends #3: Jungle Vibes

Urban jungle is een van de woontrends die we al een hele poos in interieurland zien en die we ook niet gauw (willen!) zien gaan. Geen wonder dan ook dat een van de slaapkamertrends dit voorjaar Jungle Vibes is. Met de mooiste plantenprints waan je je in de slaapkamer in een heuse jungle. En wanneer het zonnetje dan ook nog eens schijnt, is de uitstraling van je slaapkamer een en al tropisch.

Slaapkamertrends voorjaar 2017 trend 3 Jungle Vibes sfeerimpressie Beddinghouse Hild

Dekbedovertrekset: Beddinghouse Hild

Slaapkamertrends voorjaar 2017 trend 3 Jungle Vibes sfeerimpressie Heckett en Lane Dewy dekbedovertrek

Dekbedovertrekset: Heckett & Lane Dewy

Flower Power, Stonewashed en Jungle Vibes: dé drie dekbedovertrektrends van dit voorjaar. Of je nu van een en al fleurigheid houdt of van basic en minimalistisch; in deze slaapkamertrends vind je gegarandeerd een dekbedovertrekset die jouw slaapkamer in jouw stijl en smaak hult.

Close