Spiegel in het toilet interieurtips

(foto: House Doctor)

Veel mensen hebben een klein toilet en dit maakt het moeilijk om hem in te richten. Spiegels zijn niet alleen handig om jezelf in te kunnen bewonderen, maar hebben ook als kenmerk dat ze een ruimte groter doen lijken. In plaats van dat je tegen een wand aankijkt, zie je immers een weerspiegeling. Voor een spiegel in het toilet geldt hetzelfde: je laat de ruimte er groter mee lijken. In dit artikel geven we je interieurtips om een spiegel in het toilet uit te zoeken, zodat de eerste stap naar een leuker ‘kleinste kamertje’ is gezet.

Spiegel in het toilet voor meer ruimte

Juist omdat het toilet vaak klein is, is het handig om er alles aan te doen om de ruimte toch wat groter te doen lijken. Doordat je met een spiegel in het toilet een weerspiegeling creëert, lijkt het toilet optisch groter. In plaats van dat je tegen een muur aanstaart, kijk je immers naar een ‘extra ruimte’ (de weerspiegeling). Maar daarnaast is een spiegel in het toilet natuurlijk ook gewoon handig. Bezoek kan even kijken of alles nog goed zit en ook jij kan hetzelfde doen.

Interieurtips voor een spiegel in het toilet

Doordat spiegels in allerlei formaten en stijlen te verkrijgen zijn, kun je een spiegel in het toilet ophangen in de stijl die jij wilt. Bijvoorbeeld met een mooie omlijsting of juist zonder poespas. Met een kleurtje of zonder, groot of klein. Daarmee kun je de spiegel in het toilet niet alleen aanpassen aan je woonstijl en smaak, maar ook aan de ruimte die er op je muur over is.

Een spiegel in het toilet zorgt optisch voor meer ruimte en helpt om je toilet te decoreren. Spiegels zijn overal wel te koop en ook online kun je mooie spiegels kopen, zoals in dit overzicht met spiegels.

Close