Interieurtips voor spiegels ter wooninspiratie

Spiegels zijn in allerlei vormen te verkrijgen en kunnen overal opgehangen worden

Iedereen heeft minstens één spiegel in huis nodig om te kunnen zien hoe je eruitziet alvorens je de deur uitgaat. Of gewoon omdat het handig is tijdens het tandenpoetsen en kammen van je haren. En als je dan toch een spiegel in huis ‘moet’ hebben, waarom deze dan niet geheel aanpassen aan de woonstijl van de rest van je interieur? Spiegels zijn immers in vele soorten, maten en stijlen te verkrijgen, dus dat zou geen probleem moeten zijn. Beter gezegd: met spiegels kun je de stijl in je huis juist compleet maken. Een simpele spiegel voegt niets aan het uiterlijk van je interieur toe, waar een speciaal door jou uitgekozen spiegel het verschil kan maken tussen iets dat je liever verbergt en een echte eyecatcher. In dit artikel geven we je daarom interieurtips voor het uitkiezen van spiegels voor je huis en geven we je ter wooninspiratie enkele interieurideeën.

Keuzemogelijkheden voor spiegels

We zeiden het al, met spiegels heb je de mogelijkheid tussen verschillende vormen, maten en woonstijlen. Zo heb je staande en hangende spiegels, met en zonder grote sierlijst en heb je de keuze uit rechthoekig, vierkant, rond, ovaal en speciale vormen. Wil je zien welke mogelijkheden er allemaal zijn, bekijk dan vooral eens de verschillende soorten spiegels van fonQ. Daar vind je spiegels in allerlei stijlen.

Spiegels voor iedere ruimte

Alhoewel spiegels voornamelijk in ruimtes als de badkamer en hal worden gebruikt, zijn spiegels voor iedere ruimte geschikt. Een grote spiegel met een mooie sierlijst in de woonkamer staat niet alleen mooi, maar maakt de kamer ook ruimtelijker. Je kijkt immers niet meer tegen een muur aan, maar ziet een weerspiegeling van de kamer. Dit laat het geheel groter lijken.

Je kunt een spiegel dus kwijt waar je maar wilt. De slaapkamer, woonkamer, hal, keuken, badkamer en het toilet zijn allemaal mogelijk. Wil je weten wat precies je mogelijkheden zijn? Doe dan meer wooninspiratie voor spiegels op in de uitgebreide collectie van fonQ en/of bekijk de spiegelcollectie van Bol.com, waar je uit bijna 300 spiegels kunt kiezen.

Diverse woonideeën voor spiegels ter wooninspiratie

Close