Stoere kinderkameraccessoires x 10

Het inrichten van een kinderkamer is niet altijd even gemakkelijk: hoe zorg je ervoor dat een kinderkamer er schattig of juist stoer genoeg uitziet? In dit artikel vind je tien stoere kinderkameraccessoires op een rijtje om je te helpen bij dat laatste: een stoere kinderkamer.

Stoere kinderkameraccessoires #1: industriële hanglamp

Houden je kids van een stoere look, dan zullen ze deze industriële hanglamp van Kidsdepot helemaal geweldig vinden. Met deze hanglamp zorg je én voor verlichting én heb je er gelijk een stoere blikvanger bij.

Stoere kinderkameraccessoires #2: metalen wandenvelop

Top secret! Doordat deze envelop van Woood van metaal is, zorgt hij voor een stoere wanddecoratie. Hang hem boven het bed of boven het bureau en laat je kind erin verstoppen wat hij wil.

Stoere kinderkameraccessoires #3: vintage stoel

Wil je een stoere kinderkamer creëren, dan is deze vintage stoel van Kidsdepot een must have. Ieder kind heeft bij zijn bureau een stoel nodig om huiswerk te kunnen maken en met deze stoel zorg je er direct voor dat de stoel ook nog eens toegevoegde waarde heeft voor het interieur van de kinderkamer.

Stoere kinderkameraccessoires #4: retro, houten kruk

Uiteraard kan dit Kidsdepot krukje gebruikt worden om op te zitten, maar hij is ook gewoon leuk ter decoratie. De white wash zorgt voor een stoere, industriële look in de kinderkamer. Het krukje is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Stoere kinderkameraccessoires #5: white wash opbergbak

Deze metalen opbergbak van Kidsdepot is perfect om in een stoere kinderkamer opbergmogelijkheden te creëren. De bakken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en staan zowel op de grond als in de kast als op/in het bureau leuk.

Stoere kinderkameraccessoires #6: stoer plaid

Dit plaid van Knit Factory heeft een stoere look en is zowel praktisch als decoratief. Hij is erg leuk om als sprei op bed te gebruiken, om zo ook het bed in het stoere, industriële interieur mee te nemen.

Stoere kinderkameraccessoires #7: industriële, metalen kruk

Dit metalen krukje van Kidsdepot is door het materiaal ontzettend geschikt voor een stoere kinderkamer. Metaal heeft van zichzelf al een stoere look, maar de wijze waarop deze krukjes gespoten zijn, zorgen voor een industriële touch die uitstekend in deze stijl past.

Stoere kinderkameraccessoires #8: relax stoel

In een kinderkamer moeten kids kunnen relaxen en hoe kan dat beter dan in deze old school chill stoel van Colorique? Doordat deze poef gemaakt is van oude, vintage tentstof, heeft hij een verweerde look die past bij de stoere kinderkamer die je wilt creëren.

Stoere kinderkameraccessoires #9: sisal vloerkleed

Dit sisal vloerkleed zorgt voor een mooie finishing touch in een stoere kinderkamer. Door ook de vloer in de decoratie mee te nemen, geef je de kamer net dat beetje extra.

Stoere kinderkameraccessoires #10: stoer gebreid kussen

Wil je de kinderkamer een beetje een huiselijke sfeer geven en/of een chill plek creëren zonder dat het afdoet aan de stijl van de kamer, leg dan wat van deze stoere kussens neer van Knit Factory. Doordat ze bij de nummer 6 uit dit lijstje passen, zorg je voor een mooi geheel van stoere kinderkameraccessoires.

Stoere kinderkameraccessoires krukjes Stoere kinderkameraccessoires speeltafel en accessoires Stoere kinderkameraccessoires krukjes2

Close