Bureau RosalisaVilla

Persoonlijk & Uniek: Huizen met een Ziel

Bureau RosalisaVilla

Naam: Rosa Lisa
Adres: Sloterkade 2-3, 1058 HD Amsterdam
Website: rosalisaVilla.com
E-mail: rosalisa13@gmail.com
Telefoon
: 06-23040235
Werkgebied:Noord-Holland

Worstelen met je eigen interieur is niet meer nodig. Rosa Lisa helpt je aan je droominterieur. Wil je een mooi uniek interieur zonder het allemaal zelf te moeten uitzoeken? Rosa Lisa heeft het vermogen om precies die sfeer te creëren waar jij je fijn bij voelt, die bij jou past, waarin je jezelf kunt herkennen en ook niet onbelangrijk waarin je volledig tot rust kunt komen.

Door haar persoonlijke benadering, haar enthousiasme & empathisch vermogen om moeiteloos in te tunen in de leefomgeving van een ander, wordt een Rosa Lisa interieur nooit strak, statisch & onpersoonlijk maar juist verrassend & spannend. Zij ontwerpt voor iedere klant een uniek op maat gemaakt interieur. Haar motto is Huizen met een Ziel te creëren, wat exact de sfeer uitademt van de bewoners en waar zij zich heerlijk in thuis voelen & tot ultieme rust kunnen komen. Want volgens Rosa Lisa is je interieur een reflectie van jezelf. Elk interieur is puur en uniek net zoals jij. Het is een vertaling van je persoonlijke stijl & van wat jij graag uit wilt stralen. Dat weet zij als geen ander te vangen en te vertalen.

Kleur is een heel belangrijke factor in haar interieurs. Haar unieke kleurgebruik werkt verrassend & sfeerverhogend. Met een mooi uitgebalanceerd kleurenplan straalt je interieur meteen al een bepaalde identiteit uit. Kleur in je interieur geeft stemming & betekenis.

“Ik stretch de bewoners met mijn ideeën & visie. Ik adviseer net dat beetje meer wat buiten hun comfortzone ligt. Het moet ook niet allemaal té serieus & het mag juist ook allemaal net níét kloppen. Zo ontstaat er juist iets spannends & persoonlijks. Samen, in overleg & met volledige transparantie komen we tot een perfect geheel.”

Portfolio

Close