Vonne’s Homestyling

A home is not a place, it’s a feeling!

Vonne’s homestyling

Naam: Yvonne van der Schot
Adres: Prins Hendriklaan 18, 3433 EG Nieuwegein
Website: vonneshomestyling.nl
E-mail: mailme@vonneshomestyling.nl
Telefoon
: 06-25020955
Werkgebied: Utrecht (provincie)

Als interieuradviseur en stylist help ik je graag met het realiseren van je droominterieur of de perfecte woningpresentatie voor Funda.

Laat mij je verrassen met nieuwe ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Uiteraard passend bij je woonwensen, budget en woonstijl!

Alvast heel veel woonplezier in je droomhuis!

Yvonne

 

Interieuradvies

Als interieur designer en stylist van Vonne’s homestyling, zorg ik ervoor dat je met mijn kleur-, licht- en interieuradvies of uitgebreid interieurplan weer helemaal blij wordt van je woning! Het interieurplan is naast sfeerbeelden & plattegrond(en) voorzien van een compleet materiaal en meubelplan. Geen tijd om inkopen te doen? Ik weet altijd waar ik de leukste meubels en woonaccessoires kan kopen en kan het daarna volledig af stylen.

Mijn stijl is te herkennen aan moderne interieurstijl met een touch of vintage en industrieel en gewaagde kleurencombinaties.

Verhuisplannen?

Als specialist in woningpresentaties, ken ik de geheimen om van ieder huis andermans droomhuis te maken! Ik weet precies op welke wijze en met welke middelen de woning optimaal voor een breed publiek gepresenteerd kan worden, waardoor de woning opvalt op Funda! De woning met de mooiste woningpresentatie krijgt tenslotte de meeste kijkers en zijn sneller verkocht! Succes verzekerd!

Een lege woning in de verkoop?

An empty house is not a home! Een leegstaande woning is niet uitnodigend om de woning te komen bezichtigen. Met de meubel en woonaccessoires verhuur van Vonne’s homestyling wordt je woning zo gepresenteerd dat het aantrekkelijk wordt voor een breed publiek, waardoor de woning snel en voor de beste prijs is verkocht.

Close