Designed by Elroy

Voor een gewaagde kijk op jouw interieur

Designed by Elroy

Naam: Elroy van Duijvenbode
Adres: Wassenaarseweg 27, 2223 BH Katwijk
Website: Designedbyelroy.com
E-mail: info@designedbyelroy.com
Telefoon
: 0623261031
Werkgebied: Heel Nederland (vanuit Leiden)

Ik ben Elroy. Mijn grootste passie is interieur en wonen. Met deze passie en mijn kennis, vanuit onder andere Nederlandse en Amerikaanse opleidingen, ontwerp en adviseer ik een interieur naar jouw woonwensen. Door elkaar te inspireren, komen we tot jouw persoonlijke interieur waarbij ik jou uitdaag de randen op te zoeken.

Je bent op zoek naar de juiste sfeer. Naar welke kleuren en meubels hierbij passen. Je bent op zoek naar hoe je deze meubels neerzet. Dit zonder te veel ruimte te verliezen. Je wilt meer ruimte creëren, bijvoorbeeld door een uitbouw of verbouwing, en vraagt jezelf af hoe je de sfeer behoudt. Ik adviseer je daar graag in. Ik help je door het maken van een ontwerp en door het begeleiden van het project, inclusief een verbouwing.

Door mijn uitbundige kennis van meubels, vloeren, wandafwerkingen, et cetera, zorg ik dat je makkelijk goede keuzes kunt maken. Met mijn betrouwbare netwerk van uitvoerders, zoals schilders en aannemers, hoef jij je geen zorgen te maken of het goed loopt.

In mijn ontwerp zijn jouw stijl en woonwensen en de ruimte die ingericht moet worden mijn richtlijnen. Dit doe ik met handgetekende tekeningen, voor een persoonlijke indruk. Ook door staalmateriaal geef ik een duidelijk en goed uitvoerbaar idee.

Mijn ontwerpen op maat kunnen bevatten:

  • plattegrond tbv de indeling
  • Kleur-, materiaal- en meubelvoorstellen
  • Wandaanzichten
  • 3D inzichten
  • Elektra- en verlichtingsplannen
  • Meubelontwerpen op maat
  • Keuken en badkamer ontwerpen
  • Begeleiding van de uitvoering

Benieuwd wat ik voor jouw huis of kantoor kan betekenen? Bel, app of mail mij voor een persoonlijk adviesgesprek.

Designed by Elroy, voor een gewaagde kijk op jouw interieur.

Close