Tegelstickers interieurtips

Tegelstickers geven je badkamer of toilet en hele andere look

Mensen weten vaak niet wat ze kunnen doen om het toilet of de badkamer op een mooie manier te decoreren. Het houdt al gauw op bij de ‘noodzakelijke’ dingen als een toiletborstel, wc-rolhouder en natuurlijk een spiegel. Maar ook voor het toilet en de badkamer bestaan tegenwoordig al steeds meer leuke dingen ter decoratie. Eerder hadden we het al over hoe je de douchewand kunt bekleden met raamfolie. In dit artikel geven we interieurtips voor wanddecoratie voor het toilet en de badkamer.

Tegelstickers

Wat tegelstickers anders maakt dan andere stickers is met name dat ze zich aan tegels kunnen hechten. Muren zijn – vanzelfsprekend – een compleet andere ondergrond dan tegels en dit zorgt ervoor dat vele, gewone muurstickers zich niet (goed) aan tegels kunnen hechten. Tegelstickers daarentegen zijn, zoals de naam al duidelijk maakt, wel geschikt om zich aan het vaak gladde oppervlak van tegels te hechten. Ook zijn ze vochtbestendig, waar dit bij gewone muurstickers twijfelachtig kan zijn. En dit is in vochtige ruimtes als de badkamer en het toilet wel een vereiste.

Interieurideeën voor tegelstickers

Met tegelstickers kun je eigenlijk allerlei kanten op. Je kunt voor een speels effect gaan door gebruik te maken van patronen als bubbels en visjes, maar je kunt het ook strakker houden door te gaan voor bloemmotieven of simpelweg een ander tegelpatroon dan je zelf hebt. Je kunt werkelijk alle kanten op. Daarbij kun je ervoor kiezen om met leuke figuurtjes langs het plafond te werken, juist in het midden van de muur een rand te maken of de figuren te verdelen over de muur dan wel muren.

Tegelstickers zorgen ervoor dat de muren van de badkamer of het toilet er minder standaard uit komen te zien. Hoe ver je daarin gaat, kun je helemaal zelf beslissen. Alhoewel vele winkels vaak maar een beperkt aanbod tegelstickers hebben, kun je bij Ali Express ontzettend veel soorten vinden. Zowel daar als hieronder kun je wooninspiratie voor tegelstickers opdoen. Overigens hebben ze bij Ali Express naast tegelstickers ook leuke stickers voor de wc-bril.

Tegelstickers wooninspiratie 2

Tegelstickers wooninspiratie 1

Close