Als je veel waarde hecht aan hoe je interieur eruitziet, zijn dingen als audioapparatuur vaak de spreekwoordelijke doorn in het oog. Het lijkt erop dat die simpelweg niet af te stemmen zijn op je interieur. Of léék erop. De audioapparatuur van Tivoli Audio – en dan in het bijzonder de relatief nieuwe ART collectie – stem je namelijk wél af op je interieur. In dit artikel kun je zien hoe je dat kunt doen én vind je een aantal tips.

Tivoli Audio stylen met audioapparatuur sfeerimpressie Model One Digital woonkamer

Kleuren van je interieur en Tivoli Audio

Een van de mooie dingen aan de ART collectie van Tivoli Audio, is dat je de keuze hebt uit populaire kleuren. ‘Kleuren’ als zwart en wit, maar ook een prachtige walnoot uitvoering. Ofwel ‘Black Ash’, ‘White’ en ‘Walnut’. Daarmee heb je het gelijk al een stuk makkelijker om de apparatuur op je interieur te laten aansluiten.Tivoli Audio stylen met audioapparatuur sfeerimpressie Orb slaapkamer Black Ash en White passen natuurlijk perfect in een minimalistisch interieur, maar ook in een Scandinavisch interieur waarin wit de hoofdtoon voert of die je juist een pittige touch wilt geven met zwart. Walnut is daarentegen perfect voor wie zijn radio wil gebruiken om niet alleen muziek te luisteren, maar om ook meteen wat (extra) warmte in je interieur te brengen. Op de foto zie je precies hoe Walnut eruit springt tussen al dat wit!
Tivoli Audio stylen met audioapparatuur sfeerimpressie Cube keuken

Tivoli Audio in verschillende ruimtes

Een ander voordeel van de Tivoli Audio ART collectie voor je interieur, is dat je een combinatie van vormen kunt maken. In de woonkamer staat de rechthoekige Model Digital One wellicht het mooist, waar de ronde Orb en de kleinere Cube weer ergens anders stijlvol in het interieur verwerkt kunnen worden. Daarbij heb je dus zowel qua grootte als qua vorm mogelijkheden om ze bij je interieur te laten passen: vierkant is wat strakker, rond wat zachter.

Wie had dat gedacht, een artikel speciaal gewijd aan het stylen van audioapparatuur. Maar de ART collectie van Tivoli Audio verdient een apart plekje op Interior Guide, toch?

De audioapparatuur op de foto’s is speciaal voor de fotografie van dit artikel geleverd en deels gesponsord door Tivoli Audio

Close