Voorjaarsslaapkamer met Kleurentrend 2017 Considered Luxury sfeerimpressie bed close-up

Dekbedovertrekset: Pure Cotton Duvet Cover (Dusty Pink). Muurkleuren: Flexa Expert muurverf Ivoorbruin en Flexa Creations muurverf Extra Mat Morning Snow. Mand: Flexa Creations matte lak Fresh Linen.

Het blijft steeds langer licht buiten en de zon schijnt volop – iets dat we maar al te graag naar binnen halen. Zo ook in de slaapkamer, met een heuse voorjaarsslaapkamer. Om dit neer te kunnen zetten, is gebruikgemaakt van een van de kleurentrends 2017 van Flexa: Considered Luxury. Meer over deze kleurentrend én over het creëren van je eigen voorjaarsslaapkamer, lees je in dit artikel.
Voorjaarsslaapkamer met Kleurentrend 2017 Considered Luxury sfeerimpressie kleurenpalet stalen

Kleurentrend 2017 Considered Luxury

De kleurentrend 2017 Considered Luxury draait om het creëren van waardevolle ervaringen, met de focus op de beleving in plaats van op mooie spullen. Dit heeft Flexa omgezet in een kleurenpalet, met acht zachte tinten in combinatie met de Kleur van het Jaar 2017 Denim Drift, te weten Beigebruin, Fresh Linen, Ivoorbruin, Morning Snow, Pasteltaupe, Sandy Beach, Stylish Pink en Zilvergrijs. Bij deze trend draait het allemaal om zintuiglijke ervaringen, aldus Flexa. Dit is dan ook dé kleurentrend om iets speciaals op de muur te creëren. Verf bijvoorbeeld horizontale strepen op de muur om deze breder te laten lijken. Liever een (optisch) hogere muur? Ga dan voor verticale strepen.
Voorjaarsslaapkamer met Kleurentrend 2017 Considered Luxury sfeerimpressie geverfde draadmand

Voorjaarsslaapkamer

Omdat het kleurenpalet van Considered Luxury uit allemaal zachte kleuren bestaat, is dit een perfect palet voor een voorjaarsslaapkamer. Je hoeft natuurlijk niet per se alle kleuren middels geverfde items in je voorjaarsslaapkamer terug laten komen. Zoek bijvoorbeeld een dekbedovertrekset in pastelroze, die door kan gaan voor Stylish Pink uit het kleurenpalet. Pasteltaupe en beige zijn prachtige zachte tinten om een heerlijke voorjaarssfeer in je slaapkamer neer te zetten. Deze kun je laten terugkomen in bedaccessoires, maar ook in de vorm van een vaasje en/of kaarsen(houders).

Bij de kleurentrend 2017 Considered Luxury draait het allemaal om fijne zintuiglijke ervaringen. Door in een ruimte goed na te denken over bepaalde kleurencombinaties, zoals in deze voorjaarsslaapkamer, creëer je precies dat.

De gebruikte verf voor de sfeerbeelden van dit artikel is gesponsord door Flexa, de dekbedovertrekset door HOP Design

Voorjaarsslaapkamer met Kleurentrend 2017 Considered Luxury sfeerimpressie vlinders aan de muur
Voorjaarsslaapkamer met Kleurentrend 2017 Considered Luxury sfeerimpressie poster naast bed
Voorjaarsslaapkamer met Kleurentrend 2017 Considered Luxury sfeerimpressie bed

Close