Woonideeën en wooninspiratie voor wanddecoratie in 3D

Een voorbeeld van wanddecoratie in 3D: ‘vliegende’ vlinders (klik op de foto voor de details van deze wanddecoratie)

Er zijn verschillende manieren voor het opknappen van je muren. In dit eerdere artikel hebben we al interieurtips gegeven voor muurstickers. Maar muurstickers zijn niet de enige originele wijze waarop je je muren kunt bekleden. Ook erg leuk is wanddecoratie in 3Ddeze ‘rondvliegende’ vlinders, ‘ronddwarrelende’ bladeren – het kan allemaal. Dit artikel van Interieurtips wijden we dan ook aan deze leuke muurobjecten, waarmee je iedere muur in je huis kunt opfrissen.

Een originele muur met wanddecoratie in 3D

De meeste mensen houden het toch al gauw bij behang en/of verf op de muren. Niet zozeer omdat ze andere dingen niet mooi vinden, maar omdat muurstickers en wanddecoratie in 3D nog niet bij iedereen even bekend zijn. En dat terwijl het zo leuk is om je muren ermee te decoreren. Doordat muurstickers en wanddecoratie in 3D ‘anders dan anders’ zijn, geef je een originele twist aan zowel je muur als je gehele interieur.

Welke muren zijn geschikt voor wanddecoratie in 3D?

Wanddecoratie in 3D is voor alle muren in je huis geschikt. Zo kun je ze op de muur van de woonkamer of slaapkamer bevestigen, maar passen ze ook prima in de hal of het toilet. Vind je jouw toilet er wat saai uitzien, dan zijn deze muurobjecten dé manier om je toilet er in één keer stijlvoller uit te laten zien.

Zoals gezegd, zijn muurstickers en wanddecoratie in 3D nog niet heel populair. Althans, niet in Nederland. Daarom zijn ze (nog) niet op veel plekken te verkrijgen. Gelukkig hebben wij ze alsnog gevonden en wel op de website van Fonq.nl. Ook de wandobjecten van de foto kun je daar vinden. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en passen in ieder interieur. Zo heb je in een handomdraai een stel leuke vlinders, libelles of muurbloemen als wanddecoratie in 3D aan de muur hangen. Ze zijn in zwart en wit te verkrijgen, maar ook in vrolijke kleurtjes. Neus zelf maar eens op de website van Fonq.nl rond voor een compleet beeld van hun wanddecoratie in 3D en het opdoen van meer woonideeën en wooninspiratie.

Close