Fairf 5 liter verf incl materialen Giveaway InteriorGuide.nl grand opening final
Na al verschillende giveaways voor de naamswijziging van InteriorGuide.nl te hebben gehouden, komen we nu aan bij de zevende giveaway. Deze keer is dat een wel heel kleurrijke winactie. In samenwerking met Fairf kun je kans maken op 5 liter verf, goed voor gemiddeld 50m2 muur. Inclusief verfmaterialen, zodat je meteen aan de slag kunt.

Over verf van Fairf

Fairf is een jong verfmerk dat anders is dan anderen. Fairf is namelijk niet zomaar verf, maar duurzame verf vol natuurlijke grondstoffen. Daarnaast zitten er geen vluchtige organische stoffen, parabenen of zware metalen in. Duurzaam voor mens én milieu. Ook leuk: deze verf is al stofdroog na 20 minuten en overschilderbaar na een uur. Daardoor hoef je minder lang te wachten voor je je verfproject kunt vervolgen. Maar… daarbij houden de leuke dingen niet op. Om te voorkomen dat je een verkeerde keuze maakt, kun je op de website van Fairf gratis acht kleursamples bestellen. Deze kleursamples zijn gemaakt van echte verf, zodat je thuis de ware kleur kunt bekijken. Hang de samples aan de muur die je geverfd wilt hebben, zodat je meteen kunt zien hoe de kleur reageert op de lichtinval in die ruimte.

Giveaway 5 liter verf + Materialen

Deze winactie is afgelopen. De deelnemers die aan alle voorwaarden hebben voldaan, zijn in een Excel-bestand verwerkt en vervolgens in de Random Number Generator gegooid. De winnares is:

Julia

Van harte gefeliciteerd met je prijs! Stuur je een mailtje met je adresgegevens en gewenste samples/verfkleur naar redactie @ interiorguide.nl? Iedereen bedankt voor het meedoen en blijf vooral de pagina met giveaways in de gaten houden voor meer leuke acties.

In samenwerking met Fairf kun je in de periode van dinsdag 20 juni 2017 8:00 uur ’s ochtends tot vrijdag 30 juni 2017 12:00 uur ‘s middags kans maken op 5 liter verf naar keuze, inclusief een materialenpakket. Het materialenpakket bestaat uit schilderstape, afdekmateriaal, kwast, roller+ beugel van 10cm en van 18cm, en een verfbakje van 25cm. Dit is wat je moet doen om kans te maken op het verfpakket:

VOLG: Volg InteriorGuide.nl en @fairf.duurzame.verf (IG) / @GeefKleur (FB) op Facebook en/of Instagram.
REAGEER: laat hieronder een reactie achter dat je mee wilt doen en geef daarin aan wat je Instagram- of Facebook-naam is, zodat we je reactie met je account kunnen matchen en er één overzicht is van iedereen die meedoet.
DEEL: deel de speciale giveaway foto van het shoptegoed (die met de banner erop, bovenaan dit artikel) op Instagram of Facebook, tag InteriorGuide.nl en Fairf in je gedeelde post en gebruik daarbij de hashtag #InteriorGuideGrandOpening, zodat je aanmelding door ons is terug te vinden. Let op: Zorg er in het geval van Instagram voor dat je profiel openbaar is en in het geval van Facebook dat je de foto openbaar deelt, anders is je deelname voor ons niet zichtbaar.

Algemene giveaway voorwaarden

Let op: alleen wanneer je al deze punten opvolgt, ding je mee naar het verfpakket. Houd er rekening mee dat pas na afloop wordt geregistreerd wie aan alle voorwaarden heeft voldaan – dit wordt niet tussentijds bijgehouden. Je kunt alleen meedoen wanneer je in Nederland of België woont en (i.v.m. de Nederlandse wetgeving) ouder bent dan 18 jaar. Iedere persoon mag per actie één keer meedoen, dubbele aanmeldingen worden gediskwalificeerd. De winnaar of winnares zal op vrijdag 30 juni 2017 in dit artikel bekend worden gemaakt. Houd er rekening mee dat je vervolgens binnen een week moet reageren om je gewonnen verfpakket te kunnen claimen – anders zal er op 7 juli 2017 opnieuw worden geloot. Tip: zet een herinnering in je agenda om het niet te vergeten; het zou zonde zijn als je je prijs misloopt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De verf(accessoires) op het sfeerbeeld en de giveaway worden gesponsord door Fairf

Close