Workshops interieurstyling in Groningen

Workshops Interieurstyling in Groningen sfeerbeeldGaat een interieurstylist inhuren jou te ver, maar kun je wel wat hulp gebruiken om van je huis je thuis te maken? Dan zijn de workshops interieurstyling in Groningen van Interieurtips.eu wat voor jou. De workshops interieurstyling zijn speciaal ontworpen voor mensen die (net) niet genoeg hebben aan de tips die op internet en in de bladen te vinden zijn, maar die het spreekwoordelijke heft wel graag in eigen handen willen houden.

Wat?

De workshops interieurstyling in Groningen zijn onderverdeeld in twee losse workshops, die zowel afzonderlijk als in combinatie gevolgd kunnen worden. In de workshop Moodboard Maken draait het allemaal om het vinden van jouw eigen stijl. Dit gebeurt middels het maken van je eigen moodboard, in combinatie met praktische tips. In de workshop Spelen met Ruimte gaan we een stukje verder en kijken we hoe we je moodboard in jouw interieur kunnen omzetten. Daarbij bekijken we niet alleen de voor de hand liggende mogelijkheden, maar gaan we ook in op hoe je een ruimte op verschillende manieren kunt bekijken en indelen. In de workshop Spelen met Ruimte gaan we aan de slag met een plattegrond van de ruimte die je wilt veranderen. Daarnaast leer je welke invloed kleuren hebben en wat dat voor een ruimte kan betekenen.

Voor wie?

De workshops interieurstyling in Groningen zijn bedoeld voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het veranderen van zijn of haar interieur. Voor mensen die hun eigen stijl willen vinden en willen leren hoe je je interieur één geheel kunt maken (workshop Moodboard Maken), en voor mensen die willen leren wat je nog meer uit een ruimte kunt halen (workshop Spelen met Ruimte). Bijvoorbeeld door op een slimme manier gebruik te maken van kleur en door de ruimte anders in te delen.

Waar en wanneer?

De workshops interieurstyling vinden plaats in ‘t Vinkhuys, aan de Diamantlaan 94 in Groningen. Bij iedere workshop staat aangegeven wanneer de volgende workshop plaatsvindt.

Kosten

Een workshop kost tijdelijk €39,95 inclusief btw (in plaats van €44,95), een drankje en wat lekkers, en de benodigde materialen. Kies je voor beide workshops, dan kun je nu gebruik maken van het welkomstaanbod en betaal je voor beide workshops gezamenlijk slechts €74,95 inclusief btw.

Close