Workshop Moodboard Maken in Groningen

Workshop Moodboard Maken in GroningenHeb jij ook altijd het probleem dat je met een nieuwe accessoire thuiskomt, maar dat je die eigenlijk helemaal niet in je interieur vindt passen? Of dat je ergens een mooi interieur hebt gezien die je ook graag wilt, maar dat je je hier ineens helemaal niet zo blij mee blijkt te voelen? De workshop Moodboard Maken in Groningen is een van de twee workshops interieurstyling die je hierbij gaat helpen. In deze workshop leer je je eigen stijl te vinden door het maken van een moodboard. Niet zomaar op papier, maar op een professionele foamboard.

Wat houdt de workshop Moodboard Maken in?

Om een mooi interieur te kunnen neerzetten waarin je je helemaal thuis voelt, is het meestal niet verstandig om lukraak wat dingen bij elkaar te zetten. Beter is het om in eerste instantie een goede basis vast te leggen en van daaruit verder te werken. Deze basis is in interieurland het moodboard. Daarom gaan we in de workshop Moodboard Maken in Groningen aan de slag met het maken van een moodboard. Ook hier gaan we niet lukraak mee aan de slag, maar met een plan. Een plan dat je gedurende de workshop uiteraard duidelijk wordt uitgelegd, zodat je precies weet hoe je aan de slag kunt. Na het maken van het moodboard krijg je een aantal tips mee om daadwerkelijk vooruit te kunnen. Voor wie daarnaast wil leren hoe je op verschillende manieren met een ruimte kunt omgaan en een lesje kleurenleer wil hebben, is er de vervolgworkshop Spelen met Ruimte.

Voor wie is de workshop Moodboard Maken in Groningen?

De workshop Moodboard Maken is voor iedereen die moeite heeft met het vinden van zijn of haar stijl. Voor iedereen die ertegenaan loopt dat accessoires en kleuren die bij een ander prachtig lijken, in je eigen interieur ineens helemaal niet het gewenste effect geven. Voor iedereen die simpelweg wat hulp kan gebruiken om van zijn of haar huis een thuis te maken.

Waar en wanneer is de workshop Moodboard Maken?

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend voor de workshop Moodboard Maken in Groningen. Heb je interesse in een workshop, stuur dan even (vrijblijvend) een mail naar workshops @ InteriorGuide.nl.

De workshop duurt ongeveer 2 uur en maximaal 2,5 uur. Voor de workshop wordt een zaal afgehuurd in ‘t Vinkhuys, aan de Diamantlaan 94 in Groningen. Er zijn volop gratis parkeergelegenheden rondom ‘t Vinkhuys (rijd hiervoor de Pyrietstraat in). Helaas is de zaal niet rolstoeltoegankelijk.

Wat kost de workshop Moodboard Maken?

De workshop Moodboard Maken in Groningen kost tijdelijk €39,95 (in plaats van €44,95) inclusief btw. Hiervoor krijg je een professionele moodboard mee naar huis én natuurlijk volop inspiratie om thuis aan de slag te kunnen. In de pauze staat er koffie en thee klaar en wat lekkers (om te voorkomen dat er drinken over de mooie kunstwerken vallen, is het alleen mogelijk om tijdens de pauze te drinken).

Inschrijven voor de workshop Moodboard Maken

[cform-nd id=”6272″] Algemene Voorwaarden voor Workshops

Close