Workshop Spelen met Ruimte in Groningen

Workshop Spelen met Ruimte in GroningenKom jij niet veel verder dan ‘bank in de hoek, tv ertegenover, salontafel in het midden en klaar’? Vind jij het ook zo bijzonder om te zien hoe sommige interieurs juist heel anders in elkaar steken, maar zie je niet precies hoe dat in jouw interieur ook zou kunnen? Kortom, kun je wel wat hulp gebruiken om op een andere manier naar een ruimte te leren kijken? Dan is de workshop Spelen met Ruimte wat voor jou. Als vervolg op de workshop Moodboard Maken of afzonderlijk.

Wat houdt de workshop Spelen met Ruimte in?

In de workshop Spelen met Ruimte draait het allemaal om het op een andere manier leren kijken naar een kamer. Je neemt een plattegrond mee van jouw woonkamer, waarmee we in deze workshop aan de slag gaan. Van tevoren meet jij de grotere meubels in je huis op, zoals je bank, tafels, dressoir en tv-kast. Moet je je woning nog bouwen en heb je nog geen meubels? Dan beginnen we mooi met een schone lei.

Aan de hand van de maten van je huidige (of gewenste) meubels, gaan we kijken hoe die meubels allemaal in je plattegrond (en dus woonkamer!) passen. Het moodboard dat in de workshop Moodboard Maken is gemaakt, komt ook hier weer van pas. Heb je die workshop niet gevolgd? Geen probleem! Neem dan wat plaatjes uit (fysieke) tijdschriften mee om mee aan de slag te kunnen. De workshop Spelen met Ruimte is zodanig ingericht dat hij zowel als vervolg op de workshop Moodboard Maken gevolgd kan worden als afzonderlijk.

Tip: Niet alle (met name grote) meubels zullen in jouw woning anders neergezet kunnen worden. Dit geldt veelal wanneer je een grote hoekbank hebt en een kleine woonkamer. Maar ook dan krijg je voldoende tips om mee aan de slag te kunnen! En misschien wel inspiratie om de boel radicaal om te gooien… 😉

Nadat we met je plattegrond aan de slag zijn gegaan, krijg je nog een les kleurenleer. Waarom ziet de ene kamer er zo anders uit ten opzichte van de andere kamer, ook al zijn dezelfde kleuren gebruikt? En hoe komt het dat een woonkamer in een bepaalde kleur er veel sfeervoller uitziet? En waarom lijkt een ruimte op het ene moment groter dan op het andere moment? Dit wordt je allemaal uitgelegd, zodat je daarna precies weet welke invloed kleuren op je interieur hebben.

Voor wie is de workshop Spelen met Ruimte in Groningen?

De workshop Spelen met Ruimte in Groningen is voor iedereen die niet tevreden is met zijn of haar bestaande interieur. De workshop is uiteraard ook bij uitstek geschikt voor mensen die gaan verhuizen en hulp kunnen gebruiken bij het inrichten van de nieuwe woning. In beide gevallen leer je anders naar een ruimte te kijken én leer je hoe je met kleur kunt spelen om een ruimte een andere uitstraling te geven.

Waar en wanneer is de workshop Spelen met Ruimte in Groningen?

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend voor de workshop Spelen met Ruimte in Groningen. Heb je interesse in een workshop, stuur dan even (vrijblijvend) een mail naar workshops @ InteriorGuide.nl.

De workshop duurt ongeveer 2 uur en maximaal 2,5 uur. Voor de workshop wordt een zaal afgehuurd in ‘t Vinkhuys, aan de Diamantlaan 94 in Groningen. Er zijn volop gratis parkeergelegenheden rondom ‘t Vinkhuys (rijd hiervoor de Pyrietstraat in). Helaas is de zaal niet rolstoeltoegankelijk.

Wat kost de workshop Spelen met Ruimte?

De workshop Spelen met Ruimte in Groningen kost tijdelijk €39,95 (in plaats van €44,95) inclusief btw. Hiervoor krijg je volop tips aan de hand van je eigen plattegrond én natuurlijk volop inspiratie om thuis aan de slag te kunnen. In de pauze staat er koffie en thee klaar en wat lekkers (om te voorkomen dat er drinken over je creatie valt, is het alleen mogelijk om tijdens de pauze te drinken).

Inschrijven voor de workshop Spelen met Ruimte

[cform-nd id=”6272″] Algemene Voorwaarden voor Workshops

Close