20171213 Interieurtip van de Dag Yamazaki Tower ladder

Foto: Yamazaki Tower

Als er iets is dat hier al jaren leuk wordt gevonden, dan is het wel een ladder in het interieur. Hier staat er eentje in de hal te pronken, maar ze zijn ontzettend veelzijdig. Helemaal als je een mooie uitvoering te pakken hebt. De Yamazaki Tower ladder is er zo eentje. Daarom is die vandaag de Interieurtip van de Dag.

Yamazaki Tower Ladder Rek

Yamazaki Tower Ladder Rek
Van: €69.95 Voor: €55.99
FonQ.nl

Yamazaki Tower Ladder Rek

Yamazaki Tower Ladder Rek
Van: €69.95 Voor: €55.99
FonQ.nl
 
 

Yamazaki Tower ladder stylen

De Yamazaki Tower ladder combineert zwart staal met licht hout en is daarmee een mooie accessoire om te zien. Omdat hij daarnaast erg praktisch is, is het een echte musthave in het interieur. Gebruik hem in je slaapkamer om je kleding voor morgen klaar te leggen of als leuk ‘nachtkastje’. Hier wordt een ladder in de hal gebruikt om accessoires aan te hangen – zowel plantjes ‘voor de leuk’ als bijvoorbeeld sjaals. Hangertje eraan en hij kan zelfs dienstdoen als kapstok. Of wat dacht je van naast de bank om magazines aan op te hangen en/of een plaid op stijlvolle wijze bij de hand te hebben? Multifunctioneel dus!

Yamazaki Tower ladder online kopen

Je kunt de Yamazaki Tower ladder online kopen via bovenstaande buttons of via bijvoorbeeld vtwonen.nl. Daar is hij momenteel (13/12/17) in de aanbieding.

Om ervoor te dit zorgen dat InteriorGuide.nl kan blijven voortbestaan, is in dit artikel gebruikgemaakt van affiliate links. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

Close