interiorguide.nl logo
Search
Brabantia newIcon Pedaalemmer | Interieurtip van de Dag

Brabantia Newicon Pedaalemmer | Interieurtip van de Dag

Inhoudsopgave

De Brabantia newIcon Pedaalemmer is de nieuwste pedaalemmer in de pedaalemmerfamilie van Brabantia. Een duurzaam en vooral mooi ontwerp, met een mooie kleur aan de buitenkant en een uitneembare kunststof binnenemmer. Vandaag is de newIcon dan ook de Interieurtip van de Dag.

Brabantia newIcon Pedaalemmer styling

De Brabantia newIcon Pedaalemmer vormt een ware blikvanger in je keuken, badkamer of toilet. Doordat hij in verschillende kleuren te verkrijgen is, kun je hem afstemmen op de kleur van je interieur. Combineer bijvoorbeeld een roze pedaalemmer met roze thee- en handdoeken om meteen een andere sfeer in de keuken te krijgen. Daarnaast is hij in uiteenlopende groottes verkrijgbaar, zodat je hem overal kwijt kunt. Doordat de pedaalemmer voorzien is van een speciale mineral structuurcoating met een glinstering, geeft hij een luxueuze uitstraling aan de ruimte. Daarmee heeft hij net wat extra ten opzichte van andere pedaalemmers.

Weetje: de Brabantia newIcon Pedaalemmer bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal. Na gebruik is maar liefst 98% van de emmer recyclebaar.

Brabantia pedaalemmer newIcon online kopen

Je kunt de Brabantia newIcon Pedaalemmer online kopen bij onder andere FonQ.nl en vtwonen.nl, met ieder een eigen deel van het assortiment. Mis je de kleur en maat van je keuze bij de een, kan je dus nog handig bij de ander shoppen.