interiorguide.nl logo
Search
Design Letters mok: styling x 3 (& sfeerimpressies)

Design letters mok: styling x 3 

Inhoudsopgave

Gisteren heb ik, na hem lange tijd op mijn verlanglijstje te hebben laten staan, een Design Letters mok gekocht. Deze mok is een ware trend in bloggersland. Alhoewel ik niet een type ben dat per se de trends moet volgen, volg ik ze wel wanneer ik er spontaan allerlei interieurideeën van krijg. En laat dat bij de Design Letters mok nu net zo zijn! In mijn hoofd kreeg ik al allemaal beelden van wat ik met zo’n mok van Design Letters zou kunnen doen. En alhoewel dit misschien heel raar klinkt voor een mok, is het voor mij een heuse bron van inspiratie. Kijk je mee?

De Design Letters mok, die ik overigens gisteravond (maandag) op FonQ.nl bestelde en vandaag aan het begin van de middag al in huis had (!), is een ware rage. Bij iedere woonblogger zie je minimaal een van de Design Letters mokken terugkomen. Maar wat maakt zo’n Design Letters mok nou zo bijzonder? Ik denk zelf dat het te maken heeft met de trend van letters in het interieur, in combinatie met de zwarte letter op een witte mok – ‘kleuren’ die momenteel in het interieur helemaal in zijn. En alhoewel ik helemaal geen type ben voor zwart, vind zelfs ik het mooi. Het zwart van de letter op een Design Letters mok zorgt voor net wat extra pit in je interieur.

Nu denk je misschien: wat heeft een Design Letters mok nu met het interieur te maken, als een mok gebruikt wordt om te drinken? En dat is dus precies het leuke aan de mokken van Design Letters: ze worden voor van alles en nog wat gebruikt. Zo zie je hem bij mij in de keuken terug als plantenpotje/kruidenpotje (toepasselijk met de letter B van basilicum), maar worden ze ook veel gebruikt als pennenbakje of simpelweg als woonaccessoire. De letters zorgen in combinatie met het contrast voor een leuk, speels effect. Overigens kun je een Design Letters mok natuurlijk ook gewoon als drinkbeker gebruiken: hij drinkt fijn!

En zo zijn de mokken van Design Letters dus een ware rage geworden, ook bij mij. Ben jij ook geïnspireerd geraakt en wil je in jouw huis ook aan de slag met Design Letters mokken? Ik heb mijn Design Letters mok via deze link van fonQ gekocht – wat mij betreft een aanrader!